Αντε καλό μήνα...

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007
Αύγουστος. Πότε ήρθε ο Αύγουστος, ούτε που το κατάλαβα. Έτσι κι αλλιώς από πέρυσι το καλοκαίρι ζούμε ένα παρατεταμένο καλοκαίρι. Χειμώνας δεν ήρθε ποτέ, κάτι μπουφάν που πήραμε αναγκαστήκαμε να πάμε μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη για να τα φορέσουμε, οπότε εδώ είμαστε πάλι. Αύγουστος.
Σήμερα έσκασαν μύτη κάτι ατομάκια με βαλίτσες στο γραφείο. Γελούσαν και τα μουστάκια τους. Όλοι μιλούν για διακοπές, νησί, πλοίο, εισιτήριο μπλα μπλα.
Οι δικές μου διακοπές αργούν αρκετά, αλλά εγώ το επέλεξα. Δεν γκρινιάζω.
Όσοι είναι να φύγετε, στο καλό να πάτε. Και μην μου αρχίσετε τη γκρίνια, άργησε το πλοίο, ακριβός ο φραπέ (συγγνώμη, όλοι φρέντο πίνετε) στη 'Ρομίλντα' και άλλα τέτοια. Διακοπές πάτε, παρέα θα είστε. Χαλαρώστε και βγάλτε τα καβούρια από την τσέπη.
Εμάς αφήστε μας εδώ. Να χαρούμε την Αθήνα, να παρκάρουμε και να κυκλοφορήσουμε με την άνεσή μας, να πάμε σε καμιά κοντινή παραλία, να κάνουμε καμιά βόλτα στο βουνό (ωχ! βγήκα από το θέμα!).
Τέσπα, άντε με το καλό. Υπόσχομαι να μην γελάσω πονηρά όταν θα σας δω να γυρίζετε με κάτι μούτρα μαυρισμένα, αλλά κρεμασμένα μέχρι το πάτωμα... Ο Γελαστούλης κοροϊδεύει

0 έδειξαν τα νύχια τους: