Συν και πλην

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008
Ξεκινάμε με τα Πλην για έναν απλό λόγο: υπάρχει μόνο ένα Συν...

Πλην στη διοίκηση της ΕΡΤ, που ζει ακόμα στην εποχή της ΥΕΝΕΔ. Τουλάχιστον να ξανάβλεπα στο καθεστωτικό εκράν τη Νάκυ Αγάθου και τι στον κόσμο. Πάντως, το ποσοστό των Ελλήνων που διαμαρτυρήθηκε με χιλιάδες τρόπους για το κόψιμο της εκπομπής Κούλογλου, είναι αντιστρόφως ανάλογο με το ποσοστό όσων παρακολουθούσαν τις εκπομπές του. Δεν είναι εκεί το θέμα, αλλά εγώ το καταθέτω. Γιατί, αγάπες μου, δεν μπορεί ο Κούλογλου να είναι το άλλοθι όσων βλέπουν Λαμπίρη και Αννίτα Πάνια. Ούτε μπορεί η «Καθημερινή» να είναι το άλλοθι όσων διαβάζουν «Traffic».
Πλην εις την ΑΜ Βασιλέα Κωνσταντίνον Β’. Ακουσε για αποστασίες και θέλει να μας πει τη γνώμη του. Εγώ λέω να πάτε σε καμιά δεξίωση, που είναι και ο τομέας σας, και να αφήσετε τις αποστασίες στους ειδικούς.
Πλην στον Γιωργάκη. Πήγε στη Βουλή να κάνει επανάσταση για τον ΟΤΕ και μέσα σε δέκα λεπτά μέτρησα οκτώ σαρδάμ. Yo dude, κάνουμε και μια πρόβα πριν τα πούμε, ε; Και αν η λέξη «τηλεπικοινωνιακός» είναι κομματάκι τζαναμπέτικη, πες το με δικά σου λόγια. And do me a favour: Αν είναι να τον πάρεις πίσω τον ΟΤΕ, μπορείς μετά να τον πουλήσεις στην Telefόnica? Από το να πληρώνω τον Fritz προτιμώ τον José. Muchas gracias.

Συν στην Ελένη Βιτάλη. Για τη φωνή της, αλλά και για τον αφοπλιστικά ειλικρινή της χαρακτήρα. Διάβασα μια συνέντευξη-όνειρο στο FAQ και μέσα στα πολλά, τη ρωτούν πώς εξηγεί ότι ορισμένοι που τα έχουν όλα και είναι στην κορυφή, πιάνουν πάτο, λόγω ναρκωτικών.
Και η Βιτάλη απαντά: «Λες μέσα σου 'έλα μωρέ δεν τρέχει τίποτα. Θα παίξουμε λιγάκι και μετά θα σταματήσουμε. Έλα να πάρουμε μια ψιλή'… και η μία γίνεται δύο και τρεις και δεν καταλαβαίνεις ποια στιγμή σε παίρνει από κάτω. Δεν ξέρεις πού σε βρήκε η παγίδα, δεν θυμάσαι πού σε τύλιξε το δίχτυ- στου έρωτα το φιλί ή στου χάρου το άγγιγμα;»
Ελενάρα, έγραψες.

Tέλος, θέλω να κάνω μία πρόταση για τη νέα διοίκηση στον ΟΤΕ: Εφόσον ψάχνουμε άνθρωπο με γερμανική παιδεία και ελληνική καρδιά, τι θα λέγατε για τη βαρώνη Βίκυ Λέανδρος;
Και μην ξεχνάτε: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

0 έδειξαν τα νύχια τους: