Τα κεφάλια μέσα

Κυριακή 25 Μαΐου 2008
Ουφ, πάει και αυτό. Λοιπόν ο διαγωνισμός της Eurovision είναι σαν εκείνο που λέγανε κάποτε «μια βραδιά στη Φαντασία»: Πας λίγο με το ζόρι, στριμώχνεσαι, μπουκώνεις χάλια φαί, πίνεις μπόμπες ποτά, τρως στη μάπα τις βουβαλονεράιδες που χορεύουν στην πίστα, ξερνάς με τους ηλικιωμένους που θωπεύουν τα escorts τους, ακούς χάλια τραγούδια και στο τέλος λες «εντάξει μωρέ, πλάκα είχε. Αντε και του χρόνου.»

Και επειδή ξέρω ότι αρκετοί στεναχωρήθηκαν που δεν βγήκε πρώτο το Καλομοιράκι, θέλω να απαλύνω τον πόνο σας.
Καταρχήν η Καλομοίρα ήταν νικήτρια και πριν ξεκινήσει η βραδιά. Το είπε η Μπέσσυ Αργυράκη σε ένα κανάλι και εγώ στη Μπέσσυ έχω εμπιστοσύνη.
Αν είχε βγει πρώτη, θα είχαμε υποδοχές με αεροπλάνα της Aegean και στο καπάκι τσακωμό γιατί το αεροπλάνο ήταν της Aegean και όχι των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Μετά ο Τσίπρας θα μιλούσε για «δημόσια-δωρεάν Ολυμπιακή» και η Κατσέλη θα υποσχόταν κρατικοποίηση της Aegean, ώστε να μην ξαναγίνει τέτοιο κακό.
Επίσης, θα τρώγαμε στη μάπα τη μισή και πλέον κυβέρνηση να φωτογραφίζεται με τη νικήτρια. Ο Δανίκας θα παραληρούσε στα παράθυρα, μιλώντας για τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία της ΝΔ «στο βρακάκι της Καλομοίρας».
Οι λεγόμενοι «σοβαροί» δημοσιογράφοι θα έπαιζαν μπουνιές για το ποιος θα πάρει συνέντευξη από την Καλομοίρα, ενώ τα κανάλια θα ασχολούνταν με την νικήτρια και τον γκόμενό της για άλλους δύο μήνες.

Στη συνέχεια, θα ξεκινούσε ο γνωστός καβγάς, τύπου «γιατί το αθηνοκεντρικό κράτος να διοργανώσει ΠΑΛΙ τον διαγωνισμό; Να γίνει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης ή στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου ή και στο Κοινοτικό Κατάστημα Πλατανιάς. Φτάνει πια με την Αθήνα!».
Τέλος, οι «συνάδελφοι» της Καλομοίρας θα ρήμαζαν τα lexotanil προκειμένου να βγουν στα κανάλια και να δηλώσουν ήρεμοι ότι την αγαπούν πολύ και πίστεψαν σε αυτήν από την πρώτη στιγμή.

Αδέλφια, αν δεν το καταλάβατε, από του χάρου τα δόντια γλιτώσαμε.

Muchίsimas gracias σε όλους όσοι στήριξαν τον εκλεκτό.
Χίλια Ευχαριστώ στην Deutsche Telekom που τήρησε το deal για τον ΟΤΕ και μας έδωσε ένα ολόκληρο 12άρι.
Μπράβο στους Τούρκους που έστω και καθυστερημένα αναγνώρισαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων και τους έδωσαν ένα 10άρι (όπως με διόρθωσε ο mitsakos).
Ελπίζω στη γειτονική ΠΓΔΜ να έχουν εντοπίσει τον προδότη που έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα, αλλιώς θα ανησυχήσω βαθύτατα για τα αντανακλαστικά του wanna be Μακεδόνα πρωθυπουργού.
Τέλος, φοβάμαι ότι ο Λακόπουλος δικαιώνεται. Το ξανθό γένος περνά στην αντεπίθεση (κάπως έτσι δεν το λέει για τη Ρωσία;) και το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να αγοράσω το πακέτο με 39 ευρώ. Φτου.


Πριν κλείσω, μια παράκληση προς την EBU: Καταργείστε το live με τις εθνικές επιτροπές! Δεν μπορώ να βλέπω άλλες θλιβερές γκόμενες από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες! Λυπηθείτε και τον Αλέξη Κωστάλα που έχει μάθει 34 ξένες γλώσσες!

0 έδειξαν τα νύχια τους: