Blogoπαίχνιδο Νο3 (Λύσεις)

Πέμπτη 29 Μαΐου 2008
Το παρόν blog ευχαριστεί για την πρόσκληση στο παιχνίδι, ευχαριστεί και για τη συμμετοχή και ανακοινώνει τους νικητές: Ο γνωστός Γιατρός (drSeeng), o Patrick και η Daria (πρώτη και καλύτερη). Συγχαρητήρια παιδιά! Μπράβο και στους υπόλοιπους που βρήκαν από ένα, μπράβο και στον γνωστό ζουρλοπατρινό που είπε ότι όλα είναι αλήθεια. Θα μπορούσαν και να είναι...

Έχουμε και λέμε:

1. Στο σχολείο 12 χρόνια δεν έκανα ποτέ ούτε μία απουσία. Στα 15 χρόνια που δουλεύω δεν έχω λείψει ούτε μία μέρα.

(ΨΕΜΑ: Στο σχολείο έλειπα συχνά. Στη δουλειά έχω λείψει δύο μέρες σερί)

2. Στο iPOD έχω μόνο αργεντίνικα τραγούδια, για να μου θυμίζουν την πατρίδα. Όταν όμως πάω στην Αργεντινή δεν ακούω ούτε ένα τραγούδι για να κάνω αποτοξίνωση.

(ΨΕΜΑ: Στo iPOD υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι και έχει γίνει ένα με το αυτί μου)

3. Ένα βράδυ στο Λονδίνο –φοιτητής- γύριζα σπίτι μετά από πάρτυ με μια συγκάτοικο. Ψιλο-ντίρλα και οι δύο. Στο δρόμο είδαμε μια πινακίδα της τροχαίας που μας άρεσε, την κατεβάσαμε και την κουβαλήσαμε σπίτι.

(ΑΛΗΘΕΙΑ: Η πινακίδα βρισκόταν στη Mile End Rd. Το δύσκολο ήταν να την ξεφορτωθούμε μετά το τέλος των σπουδών. Το τι την κάναμε, είναι μια άλλη ιστορία. Γεια σου ρε Jodi με τις ιδέες σου!)

4. Έχω δει 7 φορές τον πρώτο Αρχοντα των Δακτυλιδιών, 19 τον δεύτερο Αρχοντα και μόλις μία τον τρίτο.

(ΨΕΜΑ: Έχω δει στο σινεμά από 3 φορές τον πρώτο και τον δεύτερο Αρχοντα και μία φορά τον τρίτο)

5. Έχω υπάρξει επιβάτης σε αεροπλάνο εν ώρα αναγκαστικής προσγείωσης. Ευτυχώς σε αεροδρόμιο. Και μετά περίμενα συνολικά 13 ώρες σε μια αίθουσα αναμονής, προκειμένου να επισκευαστεί το ίδιο αεροπλάνο και να συνεχίσουμε.

(ΑΛΗΘΕΙΑ: Καλοκαίρι 1994, πτήση Νέα Υόρκη-Αθήνα, προσγείωση στο Shannon της Ιρλανδίας με κανά δύο κινητήρες λιγότερους. Ποια εταιρεία; Υπάρχει μόνο στη wikipedia, καθότι έκλεισε: Tower Air. Αφού ήθελα τσάρτερ για υπερατλαντικό, καλά να πάθω.)

6. Μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες όταν σπούδαζα στην Αγγλία ήταν να αφαιρώ τη μεταλλική ταινία ασφαλείας από τα βιβλία και μετά να τα βγάζω από την πύλη της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου χωρίς να ενεργοποιείται ο συναγερμός. 'Ετσι απέκτησα την πλούσια συλλογή από βιβλία σχετικά με τον πόλεμο των Malvinas.

(ΨΕΜΑ: H αλήθεια είναι ότι είχα εντοπίσει τη μαγνητική ταινία, αλλά δεν τόλμησα ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ να την βγάλω)

Τυχόν ενστάσεις απορρίπτονται,δώρα δεν επιστρέφονται, κουπόνια δεν χαρίζονται, προσφορές δεν ανοίγονται.

0 έδειξαν τα νύχια τους: