Blogoπαίχνιδο Νο3

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Μετά από πρόσκληση του mad και της Κουκουβάγιας, συμμετέχω σε ένα ακόμα Blogoπαίχνιδο και καλώ όποιον θέλει να κάνει το ίδιο. Εδώ ο κανόνας είναι απλός. Καταθέτεις έξι προτάσεις, εκ των οποίων μόνο δύο είναι αληθινές. Το ξαναλέμε: από τις έξι, οι δύο είναι αληθινές.

Απαντήσεις (και διευκρινίσεις) στο τέλος της εβδομάδας.

1. Στο σχολείο 12 χρόνια δεν έκανα ποτέ ούτε μία απουσία. Στα 15 χρόνια που δουλεύω δεν έχω λείψει ούτε μία μέρα. Η χαρά του δασκάλου, η χαρά του εργοδότη.

2. Στο iPOD έχω μόνο αργεντίνικα τραγούδια, για να μου θυμίζουν την πατρίδα. Όταν όμως πάω στην Αργεντινή δεν ακούω ούτε ένα τραγούδι για να κάνω αποτοξίνωση.

3. Ένα βράδυ στο Λονδίνο –φοιτητής- γύριζα σπίτι μετά από πάρτυ με μια συγκάτοικο. Ψιλο-ντίρλα και οι δύο. Στο δρόμο είδαμε μια πινακίδα της τροχαίας που μας άρεσε, την κατεβάσαμε και την κουβαλήσαμε σπίτι.

4. Έχω δει 7 φορές τον πρώτο Αρχοντα των Δακτυλιδιών, 19 τον δεύτερο Αρχοντα και μόλις μία τον τρίτο.

5. Έχω υπάρξει επιβάτης σε αεροπλάνο εν ώρα αναγκαστικής προσγείωσης. Ευτυχώς σε αεροδρόμιο. Και μετά περίμενα συνολικά 13 ώρες σε μια αίθουσα αναμονής, προκειμένου να επισκευαστεί το ίδιο αεροπλάνο και να συνεχίσουμε.

6. Μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες όταν σπούδαζα στην Αγγλία ήταν να αφαιρώ τη μεταλλική ταινία ασφαλείας από τα βιβλία και μετά να τα βγάζω από την πύλη της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου χωρίς να ενεργοποιείται ο συναγερμός. 'Ετσι απέκτησα την πλούσια συλλογή από βιβλία σχετικά με τον πόλεμο των Malvinas.

Τα είπα και αμαρτίαν ουκ έχω (λέμε τώρα).

0 έδειξαν τα νύχια τους: