Πέντε sms δωρεάν

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008
Στέλνω πέντε sms με αναμονή για αναφορά παράδοσης.

1. Στον Μανώλη Γλέζο: Σας θαυμάζω που είχατε κότσια (cojones) και κατεβάσατε το κουρέλι των ναζί από την Ακρόπολη το 1941. Δυστυχώς, έχω άσχημα νέα: Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Η Χέλγκα θα απαντάει στο 134 και ο Φριτς θα εισπράττει τους λογαριασμούς. Μάλλον θα πρέπει να το ξανακάνετε.

(Μήνυμα εστάλη… Αναφορά παράδοσης: ΟΚ)

2. Στον Επίτιμο: Κορυφαίοι επιστήμονες έχουν φάει πτυχία τους μαζί σας. Και μιλάμε για όλες τις ειδικότητες. Πάντως, έχετε δίκιο: Δεν φταίτε για την Αποστασία. Είχε ανάδρομο εκείνη την περίοδο και με τον Ερμή στον Λέοντα, οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις περνούσαν περίοδο αστάθειας. Επιπλέον, λόγω καύσωνα, οι νόμιμοι πρωθυπουργοί έπεφταν λιπόθυμοι στα σκαλοπάτια του Παλατιού και ο Βασιλέας, κάθιδρος και ο ίδιος, αναγκαζόταν να ορκίσει άλλη κυβέρνηση. Δεν υπήρχαν και τα ρημάδια τα Fujitsu τότε. Ρωτήστε και την Αση Μπίλιου.

(Μήνυμα εστάλη… Αναφορά παράδοσης: Γκαντεμιάστηκε)

3. Στην Αλέκα: Πόσο σ' ευχαριστώ! Ξήλωσες κάτι βουλευτές και επανέφερες στα έδρανα τον Αντώνη Σκυλλάκο! Τρελλαίνομαι να ακούω αυτή την τσιριχτή φωνή να καταγγέλλει απνευστί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ, Ιμπεριαλισμό, ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΓΣΕΕ (ξέχασα κανέναν;)

(Μήνυμα εστάλη… Αναφορά παράδοσης: Δεν υπάρχει. Τα κινητά είναι αστική συνήθεια και εσύ προβοκάτορας).


4. Στον Χρ.Φώλια: Με 41 μέτρα θα καταπολεμήσεις την ακρίβεια; Μανίτσα μου, ο black jack πάει μέχρι 21, έχεις καεί ήδη. Η πιπεριά Ισραήλ πωλείται στη Γερμανία 50% φθηνότερα από ό,τι στην Ελλάδα. Να υποθέσω ότι είναι επειδή οι Γερμανοί ζήτησαν συγγνώμη για το Ολοκαύτωμα και τους κάνουν ειδικές τιμές;

(Μήνυμα εστάλη... Αναφορά παράδοσης: ΟΚ, αλλά η χρέωση είναι 400% πάνω)

5. Στους «αρχισυντάκτες» των «έγκυρων» δελτίων «ειδήσεων» των ιδιωτικών καναλιών: μήπως γίνεται για μία φορά -μία και μόνο- να μην μάθουμε τι σκατά εκανε η πρέσβειρα καλής θελήσεως και η Marie Curie Κωνσταντάτου-Κυριακού και να ενημερώσετε για κάτι πιο όμορφο; Ξεκίνησε για παράδειγμα, ο Διάπλους του Αιγαίου. Λέω τώρα εγώ...

(Μήνυμα εστάλη… Αναφορά παράδοσης: παταγώδης αποτυχία. Στις παράγκες δεν φτάνουν μηνύματα).

* Για την ιστορία, δείτε -σε περίπτωση που δεν θυμάστε- τι είναι ο
Διάπλους του Αιγαίου
* O Μ.Γλέζος των 85 ετών και με by pass, έτρεξε να σβήσει φωτιές στην Ηλεία. Μέχρι και στην El Pais
έγραψαν. Τη σημαία στην Ακρόπολη την κατέβασε μαζί με τον Λάκη Σάντα. Διαβάστε το χρονικό.
* Η Mafalda στο σκίτσο διαπιστώνει: "το χειρότερο είναι ότι η χειροτέρευση έχει αρχίσει να χειροτερεύει".

0 έδειξαν τα νύχια τους: