Τα «Τηλιανά»

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008
Κοίτα να δεις περίπτωση. Ένα νησί είχα σκοπό να σας προτείνω για το καλοκαίρι και πήγανε και το μαγαρίσανε με γκέι γάμους. Φίλες και φίλοι, μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι μετά τα «Δεκεμβριανά» και τα «Ιουλιανά», η Ελλάς απέκτησε και τα «Τηλιανά».
Α ρε δήμαρχε που άφησες τη Λακωνία -το λίκνο του συντηρητισμού- για να πας στην Τήλο! Γιατί μας το έκανες αυτό; Θα τρίζουν οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου και της Αννης Μαρίας που είναι ακόμα κρεμασμένες -δόξα και τιμή- στα σπίτια της γενέτειράς σου!
Πάλι καλά δηλαδή που υπάρχει και ένας Χατζηγάκης. Το είπε ο άνθρωπος: οι so called γάμοι (για το so called, den pairno orko) είναι παράνομοι, καταχρηστικοί, πραξικοπηματικοί, απαράδεκτοι, φρικτοί, τρισάθλιοι, εμετικοί. Και για να μην γυρίσει κανένα προοδευτικό γουρούνι να τον πει συντηρητικό, συμπλήρωσε: «τα κοινωνικά θέματα πρέπει να λύνονται με ωριμότητα». Πέστα ρε Χατζηγάκη! Και μετά επανέλαβε και τα τρία ΔΕΝ του Καραμανλή σε μορφή αρχείου zip, δηλαδή τα έκανε δύο: το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης ΔΕΝ περιλαμβάνει τα ομόφυλα ζευγάρια και ΔΕΝ έχει σκοπό να τα περιλάβει. Αντε γιατί πολύ αέρα πήρε ο κώλος σας! Ουστ!
Μα τώρα τι κάθομαι και λέω; Το είπε ο Παπαδάκης το πρωί: «οι γκέι είναι φίλοι μας, αλλά η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη». Τελείωσε: Ο άνθρωπος έχει ρολόι και ξέρει πότε θα είναι έτοιμη. Σου λέει, έχει κάνει set το alarm. Να αμφισβητήσω εγώ τον Γιώργο με 18 χρόνια πορεία στα πρωινά;
Για να μην πω για τον Νομάρχη: «Έχουμε τόσα προβλήματα, με αυτά θα ασχολούμαστε;». Δηλαδή, τι άλλο θέλετε εσείς οι δήθεν για να καταλάβετε; Mίλησε ο Νομάρχης; Λήξις.

Πάει, χάλασε και η Τήλος. Και είχα να σας πω για κάτι μέρη. Κρίμα.

0 έδειξαν τα νύχια τους: