Διακοπές all inclusive

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008
Μέσα Ιουλίου και οι περισσότεροι ετοιμάζονται να την κάνουν με ελαφρά. Επειδή ο apos είναι σχετικά πολυταξιδεμένος, αποφάσισε να κάνει προτάσεις διακοπών, ξεκινώντας με πρόσωπα που αγαπά (να κανιβαλλίζει):
Πέδρο Τατούλη: Εναλλακτικές διακοπές στη ζούγκλα της Κολομβίας για να μάθετε πώς γίνεται πραγματικά το αντάρτικο. Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε, καθώς και εκεί έχουν αρχίσει να το κλείνουν το μαγαζί. Σε λίγο θα ψηφίζουν και νομοσχέδια του Καραμανλή (του ντόπιου).
Αλεκ Αλαβάνο: Παραδοσιακές διακοπές στην Τήνο. Και τον 15αύγουστο κάντε ένα κόπο να περάσετε από τη Virgen. Έχω αποκλειστικό: θα σας ψιθυρίσει στο αφτί να γυρίσετε και πάλι στην ηγεσία του ΣΥΝ, ώστε να μας απαλλάξετε από το χαζοχαρούμενο. Και να κόψετε τις κουλαμάρες τύπου «τα ιδιωτικά κολλέγια είναι πυρηνική βόμβα στα θεμέλια της παιδείας». Η υπερβολή βλάπτει όσο και η πολλή φασολάδα, είναι γνωστό αυτό. Οι Σχολές Μανώλα πυρηνική απειλή; Έλεος! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Οπενχάιμερ.
Ζορζ Κατζαφέρη και ΣΙΑ: Ορθόδοξες διακοπές στο μοναστήρι της Ανω Δίβρης Ηλείας. Όλο το παρεάκι ε; Θα πάρετε βιβλιαράκια από το μαγαζί του Αδωνι και θα πάτε εκεί να μελετήσετε. Παράλληλα θα κάνετε και λίγη φασίνα, καθότι στη μονή ιδρύεται πριβέ φυλακή διά τα naughty boys της Εκκλησίας, yoυ know, μητροπολίτες με μακρύ χέρι και τέτοια. Και τα βράδια ο βουλευτής που πήγε φαντάρος για 45 μέρες θα σας λέει ιστορίες από το Στρατό. Και αν σκάσει μύτη το περιστέρι, please, η σκατοκουτσουλιά να πέσει στον ώμο του προέδρου. Θα είναι το γνωστό σημάδι από το Αγιο Πνεύμα. Και μετά όλοι μαζί θα τραγουδήσετε το I saw the sign των Ace of Base. Και στα κουβαδάκια να μαζέψετε μπόλικη λάσπη.
Αλέκα Παπαρήγα: Μαρξιστικές διακοπές στη Βόρειο Κορέα. Πού αλλού να πας βρε Αλέκα μου; Ακόμα και στην Κούβα το χαλάνε το μαγαζί. Και να σου πω μανίτσα μου, όλα καλά και ανθηρά και ξέρεις πόσο σε πάω, αλλά μην προσπαθείς να με πείσεις ότι με το κουπονάκι συντηρείς ραδιόφωνα, τηλεόραση, εφημερίδα και Σπίτι Λαού. Μόνο η ΔΕΗ να σου έρθει, σου κόβονται τα πόδια. Από την άλλη βέβαια, ούτε εγώ εμπιστεύομαι το «σύστημα» να μου ελέγξει τα οικονομικά μου, αλλά άμα πάω στην Εφορία και το πω αυτό, θα κάνουν νέο συκώτι από τα γέλια. Εκτός και αν θέλει να αναλάβει φοροτεχνικός μου ο Αντώνης Σκυλλάκος.
Παναγιωτάκη Βουρλούμη: Χλιδάτες διακοπές στο Grand Hotel Kempinski της Γενεύης. Ρωτήστε τον Μιχάλη και την παρέα του για τις παροχές, το μίνι μπαρ και τις μετακινήσεις. Και στη ρεσεψιόν μην πείτε ότι είστε πρότυπο-μάνατζερ στον ελληνικό δημόσιο τομέα. Βρείτε κάτι πιο χαριτωμένο.
Κρις Φώλια: Φτηνές διακοπές στη Σαντορίνη. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείτε πώς τα 41 μέτρα κατά της ακρίβειας έχουν πάει πιο πάτο και από το Sea Diamond. Σαλατούλα χωριάτικη 10 έουρος; Τι διάολο; Η Paris Hilton την καθάρισε;
Γιωργάκη και Κωστάκη: Συνεχίστε τις διακοπές σας! Αυτό το κάνετε μια χαρά.

Λατρεμένους bloggers: Επειδή σας αγαπώ πολύ, προτείνω Ίο για σούπερ παραλίες και Αστυπάλαια-Νίσυρο για ησυχία και μηδέν εκμετάλλευση.Και οι μετακινήσεις με τα πλοία του μπαρμπά Γεράσιμου (Αγούδημου). Καλοκαίρι χωρίς «Ρομίλντα» δεν είναι καλοκαίρι. Ζω να ακούω από το μεγάφωνο τη μεγαλειώδη ανακοίνωση σε μια άγνωστη γλώσσα, που όμως ελληνιστί ακούγεται ως εξής: πάσετζερζ αρ κάιντλι ρικουέστεντ το ντιζεμπάργκ. Δε σιπ γουίλ σέιλ ιμίνταντελί (με διπλό τόνο).

* Η φωτό δική μου από τη Νίσυρο.

0 έδειξαν τα νύχια τους: