Συν και πλην

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008
Δεν τα ξέχασα τα Συν και Πλην, απλά τα... αμέλησα για λίγο καιρό.

Συν στο Ελληνικό Φεστιβάλ. Έχουν χιούμορ. Στα ταμεία είσαι παρέα με ένα μάτσο κουλτουριάρηδες για καμιά Επίδαυρο και στα μεγάφωνα παίζει το Secret Combination.

Συν στον Arzobispo Jerόnimo. Διάβασα στα Νέα ότι πήρε τον οδηγό του και πήγε στις κακόφημες γειτονιές της Αθήνας. Για να δει την κατάσταση (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ), ώστε να εισηγηθεί τρόπους παρέμβασης της Εκκλησίας. Αφιερωμένο σε όσους νοσταλγούν τον προκάτοχο.

Συν στον δήμαρχο του Παρισιού. Που είχε cojones και πήγε στο Gay Pride της πρωτεύουσας... Μοιραία η σύγκριση με άλλους τοπικούς άρχοντες που δεν τολμούν να δηλώσουν ούτε καν χορηγοί μιας τέτοιας κίνησης.

Συν στον Θέμο Αναστασιάδη. Όσο αντιπαθής και αν μου είναι, αναγνωρίζω ότι έχει χιούμορ. Βρίσκεται ένα βήμα από τον Κορυδαλλό και στους δημοσιογράφους δηλώνει ότι η «Ισπανία κέρδισε δίκαια».

Πλην στους Σαλονικούς που γκρινιάζουν για τα έργα του Μετρό. Α, καρντάσια να με συμπαθάτε, αλλά είστε φάουλ εδώ. Αμα θέτε Μετρά, έχει και ταλαιπωρία. Αλλιώς, δωρεάν γκρίνια για το Κράτος των Αθηνών, δεν λέει.

Πλην στον Ν.Κακλαμάνη: οι κάδοι ανακύκλωσης στο Σύνταγμα έχουν στουμπώσει. Και κανείς δεν μαζεύει το παραμικρό. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των ξένων.

Πλην στον Έλληνα γονιό. Που πιστεύει ότι η φασαρία και η υστερία των παιδιών του είναι χαριτωμένη. Ειδικά όταν ενοχλεί όλους τους υπόλοιπους.

Πλην στις δημοσιογραφάρες για τον γελοίο τρόπο που κάλυψαν και το θέμα του «Θεόφιλος». Ευτυχώς που διαβεβαίωναν από το studio τους γέρους και τις γριες ότι δεν θα πνιγούν και ότι θα πάρουν τα σώβρακα που έχουν στις βαλίτσες τους.

Τέλος μία δήλωση: Μετά χαράς δέχομαι αεροπορικά εισιτήρια, κλιματιστικά, ψυγεία και ό,τι άλλο από τη Siemens. Μπορεί να μην ξέρουν από ποδόσφαιρο οι Γερμανοί, αλλά στα ηλεκτρικά είναι μανούλες.
Καλό μήνα σε όλα τα παιδάκια!

0 έδειξαν τα νύχια τους: