Μόνο (ολυμπιακά) Πλην

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008
Προσπάθησα να σκεφτώ κάτι θετικό, αλλά δεν το βρήκα. Μεταξύ μας, χάρηκα κιόλας...

Πλην στον Ζακ Ρογκ της ΔΟΕ, ο οποίος ενοχλήθηκε -λέει- για τους πανηγυρισμούς του Τζαμαϊκανού αθλητή που κέρδισε τα 100 και τα 200. Το γεγονός ότι σχεδόν περπάταγε και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ δεν έβαλε σε υποψίες τον Βέλγο ιστιοπλόο Ζακ Ρογκ; Προφανώς κάνει πρόβα το «ευχαριστούμε Πεκίνο, ευχαριστούμε Κίνα» στα κινεζικά για την Τελετή Λήξης. Και δεν έχει χρόνο. Δεκτόν. Θα μου πεις, το Βέλγιο έναν ντετέκτιβ έβγαλε, τον Ηρακλή Πουαρώ. Και αυτός ακόμα ήταν δημιούργημα της φαντασίας.
Πλην στην εμπάθεια της ΔΟΕ απέναντι στην Κατερίνα Θάνου. Τιμωρήθηκε και δικαίως. Εξέτισε την ποινή της, όπως άλλοι αθλητές. Και θέλησε να επιστρέψει. Γιατί δεν είχε το δικαίωμα; Ας έβγαινε και τελευταία.
Πλην και στην ελληνική πλευρά που δέχθηκε όλο αυτό με την Θάνου, προκειμένου να στεναχωρήσει τον κ.Ρογκ και τους αθανάτους. Ξέχασαν που κάποτε έκαναν ουρά να βγουν φωτογραφία με το Κατερινάκι.
Πλην στο absolut copy-paste που έκαναν οι Κινέζοι στα χρώματα και την αισθητική της «Αθήνας 2004». Μέχρι και οι στολές των εθελοντών έμοιαζαν σκανδαλωδώς. Τόση πρωτοτυπία;

Ενημερώνω, πάντως, ότι στην Τελετή Λήξης, στη διάρκεια της οποίας θα παραλάβουν οι Βρετανοί την Ολυμπιακή Σημαία για το 2012, θα δώσει το παρών ο Ντέιβιντ. Μην με ρωτήσετε τώρα ποιος Ντέιβιντ.

Τέλος, μια απορία: Ο Παλαιοκώστας όταν απήγαγε τον Μυλωνά, είχε συνειδητοποιήσει ότι έμπλεκε με τη κυρία Νέλλυ; Επίσης, εσείς εδώ οι υπόλοιποι οι Νότιοι ξέρατε ότι η Σουρωτή ήτο προάστιον της Θεσσαλονίκης; Εγώ για νερό την είχα.

0 έδειξαν τα νύχια τους: