Γέλασα πολύ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008
Να ναι καλά που με κάνουν και γελάω ορισμένοι. Να τους αναφέρω:

* Η λατρεμένη μου Λιάνα Κανέλλη. Σε πρωινή εκπομπή του Mega έκατσε σχεδόν μέχρι το τέλος. Παρήλασαν Ολυμπιονίκαι, γιατροί, δυστυχισμένοι, χαβαλέδες, περίεργοι κλπ κλπ και εκείνη είχε για όλα μια παθιασμένη άποψη. Μια παρατήρηση: προφανώς αγόρασαν καινούργιο σύστημα εξαερισμού στο κανάλι. Δεν εξηγώ αλλιώς το ότι δεν εμφανίστηκε ίχνος καπνού.
* Όσοι «προβληματίστηκαν» για τις κενές θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πείτε το καλύτερα προβληματισμό που θα μείνουν ξενοίκιαστες οι άθλιες γκαρσονιέρες των 400 ευρώ στο τελευταίο χωριό που ο Μαυρογιαλούρος προίκησε με ΤΕΙ Χειρομαντίας-Θα στα βρω όλα-Θαλασσοχειρουργικής. Και φυσικά τη βρήκαμε πάλι τη λύση: να καταργηθεί η βάση του 10. Ναι, αυτό ήταν το πρόβλημα. Μπράβο.
* Ένας του ΣΥΡΙΖΑ που τα έχωσε στη Ryanair μετά την αναγκαστική προσγείωση που έκανε αεροσκάφος της. Θυμήθηκε ο Αρσέν Λουπέν της Αριστεράς ότι η ιρλανδική low cost εταιρεία λύσσαξε να κλείσει την Ολυμπιακή (λες και δεν μπορούμε να την κλείσουμε και μόνοι μας). Σου λέει, τα βλέπετε οι άθλιοι; Φάγανε τον κόσμο να μας μαγαρίσουν το καμάρι των αιθέρων και δεν μπορούν να κάνουν ούτε μια προσγείωση. Ήθελα να ήξερα, πριν γράψουν ανακοίνωση εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτονται καθόλου;
* Ο υπουργός Παιδείας που έβγαλε διευκρινιστική εγκύκλιο για τα (κακά) παιδιά που δεν θα παρακολουθούν το μάθημα Κατήχησης, εεε σόρρυ Θρησκευτικών, στα σχολεία. Σου λέει, θα κάνουν άλλο μάθημα εκείνη την ώρα. Πες το, βρε υπουργέ μου και εγώ νόμιζα ότι θα κάνουν εξάσκηση στην Πεντάλφα, στην Πρέφα και στο καμάκι της ξανθιάς που δουλεύει στην καντίνα του σχολείου.
Πιο πολύ βέβαια γέλασα με την αντίδραση των παπάδων. Αν κάποιος δεν ήξερε τι ακριβώς να γράψει στην Υπεύθυνη Δήλωση του παιδιού του για να μην παρακολουθεί το μάθημα, τώρα ξέρει.
* Οι υπεύθυνοι του Κτηματολογίου που έδωσαν παράταση. Καταρχήν να πω εδώ κάτι. Χαίρομαι για ένα πράγμα με το Κτηματολόγιο: που ο κάθε ένας από τους 235 δικαιούχους του τρίπατου στη Σουβάλα υποχρεούται να πληρώσει χαράτσι. Είναι η εκδίκηση του Κράτους στην αθάνατη ελληνική νοοτροπία, «δεν στο γράφω το ρημάδι γιατί θα με πετάξεις έξω. Εκεί θα σας βάλω όλα τα ρεμάλια με επικαρπία για να μην με παρατήσετε στα γεράματα». Πληρώνετε τώρα.

Λοιπόν, γελάω γιατί ο χαβαλές με την καταληκτική ημερομηνία θα γίνει με έναν μήνα καθυστέρηση.
Αν και το κόβω να πηγαίνει σε νέα παράταση. Πάμε στοίχημα ότι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μας βρει στο Σύνταγμα να πίνουμε σαμπάνιες με τον (λέμε τώρα) δήμαρχο και να συμπληρώνουμε αιτήσεις;

1 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν να μην μπορείς να σπουδάσεις επειδή απλά δεν έπιασες τη βάση στις εξετάσεις;;; Τι ρατσισμός είναι αυτός, mon dieu?!! Είναι σα να λες ότι δικαίωμα στην πανεπιστημιακή μόρφωση έχουν μόνο όσοι μελετούν. Οι τεμπέληδες & οι αργόσχολοι δηλαδή δεν έχουν ψυχή; Έχω βγει από τα ρούχα μου :-p