Στη μαύρη τρύπα της ατυχίας

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008
Διάβασα και εγώ για το «Μεγάλο Πείραμα» που θα συνέβαινε στo CERN και ενθουσιάστηκα. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέχω ντιπ, που λένε. Αν με ρωτήσει κανείς τι είναι αστέρι, δεν έχω ιδέα. Ξέρω όμως για τη Μεγάλη Έκρηξη και κατάλαβα ότι κάτι παρόμοιο θα γινόταν. Σκέφτηκα ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να τελειώσει ο κόσμος με τον ίδιο θεαματικό τρόπο που δημιουργήθηκε. Και όχι σε κανά τυχαίο μέρος: στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας...
Χθες βράδυ ένιωθα περίεργα. Πολλές οι εκκρεμότητες. Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τους δικούς μου, δεν έβαλα εκείνο το ringtone στο κινητό της μανούλας, δεν μίλησα με τους φίλους μου, δεν είχα καθόλου σοκολάτα στο ψυγείο, δεν θα πήγαινα σε ένα σημαντικό ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ, δεν θα έβλεπα τη Σάρα Πέιλιν να γίνεται αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πάρω αγκαλιά το iPOD. «Τουλάχιστον θα ακούσω την αγαπημένη μου μουσική και θα δω φωτογραφίες από τα τελευταία 5-6 ταξίδια» είπα. Και το έκανα. Να είσαι καλά, κύριε Apple που φρόντισες να φτιάξεις ένα μαραφέτι με μνήμη 80 Giga.
Το πρωί που ξύπνησα ήταν όλα στη θέση τους: η ίδια ζέστη, οι ίδιοι μίζεροι και αγενείς άνθρωποι στους δρόμους, η ίδια κίνηση. Στη TV η Παπαρήγα μιλούσε για τον ευρωμονόδρομο, στη Βουλή ένας Μανώλης έκανε αντάρτικο, υποθέτω ότι και κάποιος άλλος έγραφε αρλούμπες στο blog του. Ορισμένοι παντελώς άγνωστοι σχολίαζαν και προέβλεπαν πώς θα πάει η τηλεοπτική σεζόν για ορισμένα παντελώς άγνωστα σε μένα πρόσωπα, ο Νταλάρας κάπου θα τραγουδούσε, ένας άλλος Δήμος θα έκανε το 3.566ο αφιέρωμα στον «μεγάλο» Μίκη, η μπουλντόζα έσκαβε λίγο πιο βαθιά το γήπεδο του ΠΑΟ και στο MTV άκουγα για 679η φορά την τελευταία εβδομάδα το Give it to me της Madonna...
Με λίγα λόγια, τζίφος. Δεν έγινε τίποτα. Επιστήμονες σου λέει ο άλλος. Τώρα βέβαια αν το σκεφτείς, ακόμα και αν γινόταν η Μεγάλη Έκρηξη πολύ δύσκολα θα δεχόταν να καταπιεί τη δική μας μίζερη πραγματικότητα. Ακόμα και η Μαύρη Τρύπα έχει ένα στοιχειώδες γούστο.
Εδώ είμαστε λοιπόν και πάλι...

18 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

1. Ενθουσιάστηκες που θα τελείωνε ο κόσμος;;; Ανησυχώ!!!
2. Ευτυχώς , θα πας στο ραντεβού...(καλή επιτυχία)
3. Χωρίς παρεξήγηση , με μελαγχόλησες εκεί που έγραψες ότι πήρες αγκαλιά το iPOD. "Τελευταία" νύχτα ήταν,χάθηκαν οι άνθρωποι , βρε παιδί μου;;; (μη νομίζεις,και γω το μαξιλάρι είχα αγκαλιά χθες βράδυ...)
4. Πολύ χαίρομαι που η Μαύρη Τρούπα δε μας καταδέχεται!!!
5.Θυμήθηκα μια ταινία που είχα δει παλιότερα με τίτλο "η τελευταία μέρα του κόσμου". Να τη δεις!!!
6.Η ζωή είναι ωραία!!! (είτε τα 'χει μ' άλλον , είτε όχι)
7.Καλό απόγευμα!

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου να μας καταδεχότανε!!! Αλλά θα κρατήσει το πείραμα καιρό .. οπότε, μπορεί να έρθει αναπάντεχα.. εκεί που καθόμαστε και πίνουμε καφαδάκι! Είναι μεγάλο πείραμα.. ελπίζω να έχουν λάβει όλα τα μέτρα τους!

Ανώνυμος είπε...

θέλω πληροφορίες για το ραντεβού της παρασκευής

Ανώνυμος είπε...

apos ,γράψε λάθος! Η ταινία λέγεται "Η τελευταία νύχτα του κόσμου". Έχει κι ωραίο φινάλε. Από τα καλύτερα που έχω δει!

Ανώνυμος είπε...

Λατρεμένος! Έξοχος! Γλαφυρότατος!
Αλήθεια πιστέψατε ποτέ ότι θα μας κατάτρωγε;
Εγώ θα ήθελα την εμπειρία της άλλης διάστασης! Μπορώ;
Δηλαδή οι τύποι που είναι εκεί, τι παραπάνω έχουν από μένα; :)
Σίγουρα πανηγυρίζουν με carbine sauvignon! :P

Δεν ξέρω για το ραντεβού της Παρασκευής αλλά χαίρομαι που δεν πέφτει Παρασκευή και δεκατρείς!!!
Ουφ, μαύρες τρύπες κακοδαιμονίες, πουριτανοί, οικοπεδοφάγοι…

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θα'θελα το πείραμα να αποκαλύψει -κατά τύχη- τους κρυμμένους νόμους της διακτίνισης!

Ανώνυμος είπε...

Μελαγχόλησα! φταίει κι αυτό το καταραμένο τραγούδι που με βάζει σε μια διάθεση ότι έχασα κάποιον που αγαπούσα, μόνο που δεν ξέρω ποιον.
Μελαγχόλησα που χθες το βράδυ σκεφτόμουν σαν κι εσένα και το πρωί με πήρε η ώρα και ξέχασα να ανησυχήσω. Και τελικά είδα κάποια στιγμή ότι όλα κυλούν κανονικά (άραγε κυλούν κανονικά?).
Μελαγχόλησα από τις μικρές στιγμούλες που αναλογίστηκες ότι δεν έκανες. Αυτό το ringtone της μαμάς σου κουδουνίζει μέσα στα αυτιά μου.
αχ βρε Apos νιώθω ότι μιλάς με ότι έχω πιο βαθειά μέσα μου κρυμμένο. Και σε ευχαριστώ πολύ πολύ για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Τόσο μίζερη είναι η δική μας πραγματικότητα? Δεν είχα δει τόσα κακά μαζεμένα... Οπότε, κλείσε την TV, μην ξαναδείς MTV, να αποφεύγεις τις συζητήσεις της Βουλής, να αγνοείς το Dalara, να γράφεις στο blog σου, να βάλεις το ringtone στο κινητό και να γεμίσεις το ψυγείο σοκολάτες!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως κάνετε ένα λάθος αν και δεν είμαι απόλυτα σιγουρος. Πράγματι ο επιταχυντής πήρε μπρος χτες, πράγματι δοκιμάζουν τα συστηματα του, αλλά τα κανονικά πειράματα θα αρχίσουν σε ένα μήνα. Και με τη συχνότητα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν την

Μεγάλη Εκρηξη θα αργησουν κι αλλο. Οπότε θα προλάβεις άνετα να πας στο ραντεβού της Παρασκευής, αλλά μην της το πεις αυτό για τα πειράματα. Να της πεις ότι μπορεί να είναι η τελευταία νύχτα... ;)

Ανώνυμος είπε...

Η Πέιλιν αντιπρόεδρος; ε, όχι.

Αυτό σημαίνει ότι θα εκλεγεί ο...

Ανώνυμος είπε...

...ζωντανοι στη σκηνή , σαν ροκ συγκρότημα :)

Ανώνυμος είπε...

Ρε γμτ... στην Αγγλία αυτοκτόνησε ένα μικρό κορίτσι γιατί φοβόταν να αντικρύσει την καταστροφή του κόσμου... Αν είναι δυνατόν...

Όσο για την Πέιλιν... θα περάσει ο ντόρος με το όνομά της (ωραία γυναίκα ε...) και την ώρα των εκλογών θα ψηφιστεί ο μαύρος Κένεντι ;)

Ανώνυμος είπε...

pero eso fue solo el principio
solo han encendido la maquina ayer
el experimento sequira desarollando..
asi que no perdemos la esperanza del fin del mundo ;)

como va todo apos?

ps. palin in the white house?
now that's a black hole coming to life

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι πέσατε στη Μαύρη Τρύπα του... κουτσομπολιού. Καλά, καλά, θα ενημερώσω για το ραντεβού της Παρασκευής, αφού εξασφαλίσω τη συναίνεση και των υπόλοιπων μερών...
Για την Πέιλιν, ίσως βρω περισσότερα να σας πω από τη Νέα Υόρκη. Εφόσον ο κόσμος δεν καταστράφηκε και το πείραμα συνεχίζεται, κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβω να πάω τον Νοέμβριο.
pastaflora, θα ήθελα και εγώ διακτίνιση! Να γλιτώνουμε και τα αεροπορικά τα ρημάδια.
Mara, αν γράψεις κανά post, θα σου φέρω μια Moet Chandon να το γιορτάσουμε.
wilma, το τραγούδι το άλλαξα. Όχι ότι αυτό που ακούς είναι πολύ καλύτερο... Βασικά, το είχα βάλει γιατί έβγαζε έναν ερωτισμό (λέμε τώρα) και ταίριαζε με το Post της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΌΛΗ!!!!
spacie, cuanto tiempo sin oir de vos. Todo va bien. Vos?
Δάσκαλε, ενίοτε το μαξιλάρι είναι καλύτερο. Όλοι το ξέρουμε.
matrix, θα φανεί στο χειροκρότημα. Όντως...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Σας μιλώ μέσα από τη μαύρη τρύπα του γραφείου μου και της δουλειάς μου και του αφεντικού μου...χίλιες φορές προτιμώ αυτή που θα μας κατάπινε!
Αν είναι κάποιος εκεί έξω και μ' ακούει...ας φωνάξει την πυροσβεστική!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις και να συνεχίσεις το σφουγγάρισμα και την παρασκευή καφέδων.

Ανώνυμος είπε...

Το προηγούμενο τραγούδι είναι πάρα πολύ ωραίο. φαίνεται μάλλον ότι με αγγίζει περισσότερο για αυτό και μελαγχόλησα. Μην αλλάζεις τίποτε για μένα. Τα κάνεις όλα σωστά!

Ανώνυμος είπε...

Toulaxiston esy enimerwthikes? Egw pou tomatha molis apo to blog sou ti na pw? Tha erxotan to telos tou kosmou kai de tha prolavena na kanw tipota:-) Xodro!
Kalo weekend boy!!!