Blogοπαίχνιδο Νο6

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008
Επειδή πολύ το αναλύσαμε στα τελευταία posts και επειδή χάσαμε και στον πρώτο διαγωνισμό της blogόσφαιρας που διοργάνωσε ο DrSeeng (άραγε μπορώ να κάνω ένσταση; Πολύ θα ήθελα αυτό το βιβλίο με τις συνεδρίες), ώρα να το ρίξουμε στο παιχνίδι.
Ο
ethan με κάλεσε στις 7 αλήθειες. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές για την περίπτωσή μου, αλλά με μια πρώτη σκέψη αυτές μου ήρθαν:

* Είναι αδύνατον να αργήσω σε ραντεβού. Πάντα νωρίτερα. Και πάντα τρελλό στήσιμο. Μόνο που μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του στησίματος, βαριέμαι. Καλύτερα να φύγω, γιατί η ξυνίλα δεν κρύβεται. Επίσης, δεν μπορώ να ξεκινήσουμε να βγούμε 3 και στην πορεία να γίνουμε 33. Εκεί η ξυνίλα χτυπάει κόκκινο.
* Δεν μαζεύω τίποτα. Η παραμικρή υποψία «σωρού» με αρρωσταίνει: από χαρτιά και ρούχα μέχρι… εισερχόμενα στο email.
* Tρύπησα το αφτί μου όταν έχασα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Είχα πει: «αν εσύ πάρεις ποτέ προαγωγή, να τρυπήσεις το αφτί σου». Συνέβησαν και τα δύο.
* Δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια. Ούτε στη Σαντορίνη.
* Είμαι απίστευτα τεμπέλης. Η τελειομανία και το φιλότιμό μου οφείλονται μάλλον σε κάποιον αυτοματισμό που ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω. Ίσως και σε ένα ελαττωματικό γονίδιο.
* Για να γίνω χαλί να με πατήσεις, πρέπει πρώτα να γκρινιάξω.
* Δεν τρώω ποτέ-σιχαίνομαι: τις γαρίδες, τα μύδια, το χοιρινό, τις πατάτες τηγανητές, τα τηγανητά γενικώς, τα αρνιά και τα κατσίκια, τα φαγητά που κολυμπάνε στο λάδι, τα φαγητά που κολυμπάνε στις σάλτσες, τα μανιτάρια και την παπάρα στη σαλάτα. Αντίθετα, μπορώ να τρώω σοκολάτα μέχρι να σκάσω.

Θέλω να καλέσω τη φίλη μου wilma, το Μανιταράκι-Ιάσωνα, τον matrix, τον tovenito, τον billzuk (αν έχει ξεπεράσει το σοκ της Έλλης Κοκκίνου), την Κατερίνα και τον VK.

39 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από ένα στοίχημα τρύπησα και εγώ το αυτί μου, χαχαχα

Καλημερούδια

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εγώ που εχω 3 τρυπες, στα αυτιά για να ξηγιόμαστε,2στο αριστερό 1 στο δεξί,φτού πιπέρι στο στόμα,πρέπει να είμαι πιό καντέμης και απο τον επίτιμο.p.s.οχι πλάκα κάνω οι τρύπες γίνανε για διάφορους λόγους.Την Καλημέρα μου και καλό Π.Σ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα apos.
Αυτό δεν είναι επτά αλήθειες, είναι επτά αλήθειες που πονάνε!
Αλήθεια δεν τρως τηγανητές πατάτες;
Είσαι πολύ καλός όμως. Δεν έχω πετύχει άντρα, που να είναι ακριβώς στην ώρα του, όσον αφορά τα ραντεβού του. Είναι να το έχεις στο αίμα σου… τον «έρωτα» εννοώ :)

Ανώνυμος είπε...

χριστέ μου!!!
Δηλαδή όταν σου κάνω το τραπέζι θα σου φτιάξω βραστά καρότα με ρύζι;;;;;

Ανώνυμος είπε...

γεια σου Παύλο, χαίρομαι που δεν είναι και τόσο περίεργο αυτό που έκανα με το αφτί (καλά δεν ρωτάω για το στοίχημα....)
tanto-guanto, τρία ε; Εγώ έμεινα στο ένα, στο δεξί, με ζάρι που δείχνει εξάρες... καλό;
mara, ήθελα να σε βάλω να παίξεις, αλλά είπα ότι δεν θα έχεις χρόνο και δεν ήθελα να σε «φορτώσω».
naf, Basmati το ρύζι, αν γίνεται. Και σοκολάτα θα φέρω εγώ. Πες μου: υπάρχει πιο βολικός άνθρωπος από μένα;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σε άδεια, έχω χρόνο και θύμωσα!
Φιλιά καλέ μου Apos :)

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ τη δεύτερη τρύπα στο αυτί από χαμένο στοίχημα την έκανα! :p
Αλλά αλλού κόλλησα. Ούτε μία χοιρινή μπριζολίτσα; Ούτε ένα τόσο δα μικρό παϊδάκι ίσα ίσα για να λερωθούν τα δάχτυλα; Τίποτα;
Την καλησπέρα μου!

Ανώνυμος είπε...

Ένα ψαρονέφρι ρε hermano, έστω!
(για γαρίδες, αρνιά και κατσίκια, και εγώ τα ίδια είμαι)!

Ανώνυμος είπε...

Kalispera!!!
Ma einai dynaton na mi s'aresoun oi tiganites patates?:-) Xodro! Kalo gia tin ygeia sou omws. Tiganitia ki egw den ta polypaw oute genikws to ladi. Oson afora tin tempelia welcome to the club, klasikos zygos pou ta thelei ola sto xeri tou kai de thelei na zorizetai:-)
Sou paei to skoulariki;-)
Xairomai pou den pas mpouzoukia, egw paw mono otan einai na dw tin Anna:-)
Gia ta rantevou idia me sena, panta pio nwris, to protimw apo to na agxwnomai en kinisi mexri na ftasw, exw faei ki egw trela stisimata.
Kai nai mou aresoun Celine kai Tamta, kai tha mou aresoun gia panta;-p Eidika me ti Celine exw trelo "erwta" edw kai xronia, opote kai na prospatheis den mou allazeis ta mousika gousta:-)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα ρε sdryche και κουράγιο. Θα περάσει (ξέρεις εσύ)
Αχαλίνωτε, πάντα είχα την απορία: το ψαρονέφρι είναι κρέας ή ψάρι;
bugάκο, όταν λες με την Αννα στα μπουζούκια, δεν εννοείς την Παναγιωταρέα ε;
(Celine; Γιατί βρε αγοράκι μου; Τι σου συνέβη; Πες τα όλα εδώ...)

Ανώνυμος είπε...

Για την περίπτωση που δεν κάνεις πλάκα, είναι το χοιρινό φιλέτο...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το ραντεβού και εγώ το έχω.. ευτυχως για τους άλλους δυστυχώς για μένα.. αλλά δεν φεύγω... εκείιιι να τους γκρινιάζω μετά!
Μια φορά έχω πάει μπουζούκια και μετάνιωσα! λολ!
Τεμπέλης και τελειομανής; Μα τι συνδιασμός είναι αυτός;

Ανώνυμος είπε...

...πω πωωωω...τι μου 'κανες τώρα με το Νο7...τρέχουν τα σάλια μου!
Χα! Ξέχασες τα μανιτάρια!!!
Και φυσικά μια σοκολατίτσα μετά από όλα αυτά θα την έτρωγα να ξεπλύνω το στοματάκι μου! :)
Πάω να παίξω, πάλι ρεζίλι θα γίνω!

Ανώνυμος είπε...

...α! ξέχασα ...στα μπουζούκια έχω πάει 2-3 φορές (τι επίπεδο!) και στα ραντεβού μου...αργώ συνέχεια...εντάξει, όχι πολλές ώρες :Ρ

Ανώνυμος είπε...

ήδη έπαιξα το παιχνίδι αυτό τροποποιημένο με τα γνωστά αποτελέσματα! gracias por l' invito!

Ανώνυμος είπε...

Οκ θα παίξω. Αλλά θα εξηγήσεις εσύ για ποιο λόγο θα κάνω παρασπονδία από το να μην παίζω. εεεε? (είναι απλό: σου έχω τρελλή αδυναμια, ρώτα και την elf).
Επίσης ο Τριβιζάς (Γιουτζίν) είναι παραμυθάς που έχει γράψει τη Φρουτοπια κι ενα δις παραμύθια ακόμη.
(εγώ παλι όχι).

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου apos,

Αν εξαιρέσεις το 1 δεν έχουμε κανένα κοινό. Και εγώ δεν αργώ στα ραντεβού, αλλά από εκεί και πέρα χαος!! Οταν βγαίνουμε όποιος και αν πάρει τηλέφωνο λέω είμαστε εκεί αν θες πέρνα. Οπότε συχνό το να γίνουμε 33. Επίσης πετάω μόνο τα σκουπίδια μου και τίποτα άλλο! Το αφτί το τρύπησα άνευ στοιχήματος, και το βασικότερο είναι ότι είναι πολύ λίγα τα μπουζούκια που... δεν εχω πάει!! Τέλος τρώω κατα βάση χοιρινό και τα μύδια δεν τα αλλάζω με τίποτα! :). Σοκολάτες και οποιοδήποτε γλυκό έχω να φάω χρόνια.

Θα την "παλέψουμε" στο ταξίδι στην Αργεντινή; :)

Καλό ΣΚ!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εγώ θα πω κάτι άσχετο-σχετικό αλλά μήπως by any chance ανήκεις στον αστερισμό των Διδύμων? Τόση ξυνίλα με το φαγητό δεν εξηγείται αλλιώς! Σόρρυ αλλά ο Κώστας Λεφάκης που κρύβω μέσα μου δουλεύει διπλοβάρδιες!

Ανώνυμος είπε...

Καλά. Στα μπουζούκια το καταλαβαίνω. Αλλά ούτε στη Σαντορίνη;
Εσείς ο κοσμογυρισμένος;
(δεν έχει μόνο τα Φηρά και την Οία η Σαντορίνη, έχει κι άλλα, να πάτε)

Ανώνυμος είπε...

Αχαλίνωτε, δεν κάνω πλάκα. Πάντα ρωτάω γιατί το ξεχνάω και θέλω επαλήθευση. Μα ψαρονέφρι το κρέας; Ποιος το σκέφτηκε; Να γίνει ΕΔΕ!
Ηφαιστίωνα δεν ξέρω τι συνδυασμός είναι αυτός, είπαμε το γονίδιο φταίει...
Μανιταράκι-Ιάσωνα, τώρα με το mini cooper δεν θα αργείς. Τόσο πολύ, εννοώ.
no hay de que, tovenito. Gracias a usted.
wilma, το δικό σου παραμύθι το ξέρω και μου άρεσε. Του Τριβιζά όχι. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα (να με συγχωρέσει κιόλας ο άνθρωπος).
ndn, εντάξει δεν θα με παντρευτείς κιόλας! Στην Αργεντινή θα φας καλά με αυτά που ακούω. Αρκεί να μάθεις να παραγγέλνεις, χα χα (κρυάδες, το ξέρω, εγώ θα παραγγέλνω).
ethan, Δίδυμος είμαι στην πραγματικότητα, στο ζώδιο είμαι ψαράκιον.
Έτσι είναι spy. Τρέχεις μέχρι τις Ανταρκτικές και στη ρημαδοΣαντορίνη μόνο με τη Ρομίλντα και μέχρι το λιμάνι. Θα πάω πάντως. Κάποτε.
(είπαμε basmati το ρύζι...)

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι ο αδαής; Τα μπουζούκια με τη Σαντορίνη...πως στο καλό τα κόλλησες; Είναι και τα δυο μνημεία φυσικού κάλους;;;;

Όσο για το ραντεβού, θα το έχω υπ' όψιν μου ποτέ να μην σε στήσω και με μουρμουράς μετά. Παναγιά μου γκρίνια. Με ξεπερνάς τελικά σε κάποια σημεία.

Όσο για την πρόσκληση, ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου χαλάσω χατήρι. ΑΛΛΑ το παιχνιδάκι το έχω παίξει. Και όχι απλά το έχω παίξει, αλλά του έχω αλλάξει και τα φώτα από τότε που με κάλεσε ο Θείος Scrooge. Περιμένω παραγγελιά για το τι θες να σου γράψω εναλλακτικά. Πεστο και έγινε Αργεντίνε!!!! Τι να κάνουμε παίδες....οι αδυναμίες δεν κρύβονται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε μου VK, όλα μπερδεύονται γλυκά, που λένε... Κάποτε κάποιος είχε εκφράσει την απορία του που δεν έχω πάει σε μπουζούκια και μετά στο καπάκι με ρώτησε αν έχω πάει στη Σαντορίνη. Από τότε, κόλλησε.
Είναι σαν το άλλο: έχω μια δίδυμη αδελφή. Παλιά όλοι με ρωτούσαν αν μοιάζουμε και αν στο σχολείο καθόμασταν στο ίδιο θρανίο. Πλέον όταν κάπου αναφέρω ότι έχω μια δίδυμη αδελφή εντελώς αυτόματα συμπληρώνω: «με την οποία δεν μοιάζουμε ούτε καθόμασταν στο ίδιο θρανίο».
(τώρα που το ξαναδιαβάζω, έχει κανά νόημα όλο αυτό που έγραψα; Όχι ε; Καλά το φαντάστηκα...)
Μία χάρη θα σου ζητήσω, αφού μου έχεις αδυναμία: να μου δείξεις ένα χρυσόβουλο!

Ανώνυμος είπε...

Ti mou synevi??:-)
Peirazei pou apla me anatrixiazei i fwni tis kai goustarw trela ta kommatia tis? Mou vgazei ti romantiki mou plevra, eidika sta gallika tis kommatia. Gousta einai ayta, o kathenas gia na epilegei kapoion kallitexni san agapimeno paei na pei oti tou kanei klik se kapoia pragmata, alloi mporei na tin thewroun nerovrasti, alloi ksenerwti, alloi fwnara klp. Tin agapw kai de th'apologithw gia tin agapi mou (ok molis to ekana alla den peirazei:-))
KALHMERAAAA

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα αντιπροσωπευτικες αληθειες ειναι αυτες, che! Comparto ραντεβου, τεμπελια και σοκολατες... Εδω ομως δεν εχει πολυ καλες σοκολατες, joder!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να πίστεψες ότι στην είπα, bugάκο μου; Συγγνώμη.
Χιούμορ έκανα. Κακό μάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια δεν σου αρέσουν καθόλου οι τηγανητές πατάτες ή το (χοιρινί και αρνίσιο) κρέας; Εμένα είναι τα αγπημένα μου!

Για τη Σαντορίνη, νομίζω οτι είχες εναλλακτικές για να αποφύγεις τα μπουζούκια. Αν πήγαινες όμως στη Νάουσα της Πάρου δεν θα είχες πουθενά αλλού να πας, καθώς παντού παίζουν σκυλάδικα!!

Ανώνυμος είπε...

Ανορθόδοξε φίλε μου, γνωρίζω πολύ καλά ότι στο θέμα του κρέατος είμαι υπερβολικά... ανορθόδοξος ακόμα και στα μάτια της μητέρας μου!
Στην Πάρο μετά από 5 ωραιότατες μέρες στην Αντίπαρο. Τι είπες; Πόσο έκατσα; ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ. (τόσο καθυστέρησε η Ρομίλντα...)
brujita, en argentina el chocolate MOLA... JE JE

Ανώνυμος είπε...

se μερικά είμαστε εντελώς ίδιοι, σε άλλα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ πρέπει να μαντέψω....

Ανώνυμος είπε...

Από κοντά θες να το δεις ή συμβιβάζεσαι και με μια φωτογραφία στο blog...; Χαχαχαχαχα!!!!! Πάντως επίσης στο blog έχω βάλει φωτογραφία από Χρυσόβουλο....δεν με παρακολουθείς!!!

Ανώνυμος είπε...

Λάθος! την είδα, αλλά εγώ το θέλω από κοντά. Για αυτό το είπα. I am watching you, closely...

Ανώνυμος είπε...

Είσαι στα καλά σου παιδί μου; Θα κυκλοφορώ με το Χρυσόβουλο στα Βόρεια Προάστεια; Πάνω που τα βρήκα λίγο με την Μονή και τον Τεό....oops...δηλαδή μια συζήτηση κάναμε με το παλικάρι...τίποτε άλλο!!! Απαπαπα...δεν το βγάζω βόλτα το Χρυσόβουλο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, chat το έχετε κάνει εδω μέσα!
(ελπίζω να μη δουλεύετε σαββατιάτικο μεσημέρι και για αυτό να είστε στα πισιά σας?????)

Ανώνυμος είπε...

Θα ταυτιστώ με το 1 και το 6... μιλάμε για τις ίδιες ακριβώς αντιδράσεις!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν και εγώ δεν παίζω μπλογκοπαιχνιδα αλλά οι αδυναμίες δεν κρύβονται.
Το έκανα για την Cindy και θα το κάνω και για σένα. Φαντάζομαι ότι μπορώ να παραβλέψω και μερικά ....κακά...όπως το ότι στηνω σχεδόν πάντα....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου βρε αγριαργεντίνε να το παίζεις ξινός...
Ενας γλυκύτατος άνθρωπος είσαι... Γιατί λες ψέματα???
Μας παραπληροφορείς από βίτσιο???
Δεν μπορώ να το καταλάβω....
Ειλικρινά...
Χαχαχαχαχαχαχαχα
(και στο στήσιμο.. έχεις μεγαλύτερες ανοχες... τσεκαρισμένο...)

Αίσχος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχαλίνωτε, δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ όντως δούλευα το Σάββατο...
uncle, ήμουν βέβαιος. Αλλωστε, το λες ξεκάθαρα δίπλα από εκείνο τον τύπο με τη δεκάρα...
akanonisti, έχεις βάλει σκοπό να μου χαλάσεις το προφίλ και να με κάνεις να κοκκινίζω.
Κατερίνα μου, ως εφοπλίστρια πρέπει να πηγαίνεις αργότερα. Ρώτα και τη Νέλλυ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τα ραντεβού το έχει και μια φίλη μου Ισπανίδα και πολύ με εκνευρίζει, ειδικά όταν το ραντεβού είναι σπίτι μου. Γι' αυτό πάντα της λέω άλλη ώρα, 15-20 λεπτά μετά την κανονική ώρα του ραντεβού. Έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι :-)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τα ραντεβού το είχα και γω παλιά. Μετά από αρκετα στησίματα διορθώθηκα και πηγαινω με 5 λεπτά καθυστέρηση, αλλά και πάλι με στήνουν!!!Γκρρρρ...
Έχω πάει και στα μπουζούκια (δε χάνεις απολύτως τίποτα) και στη Σαντορίνη!