Έχεις γράμμα...

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008
Στέλνω μερικές επιστολές, μέρες που είναι συνηθίζεται:

Προς Ντόρα Μπακ: μίλησες στο Spiegel, σχετικά με τα επεισόδια στην Αθήνα, και μας είπες: «περίμενα κάτι τέτοιο». Καταρχήν, όταν είσαι κόρη του you know who, προφανέστατα το γκαντεμογονίδιο έχει περάσει στο DNA σου. Πάμε παρακάτω: ο ρόλος σου, καλή μου, δεν είναι να προβλέπεις και μετά να παρακολουθείς ή να τρέχεις με τα φαράσια να μαζέψεις τα σπασμένα. Ο ρόλος σου είναι άλλος. Θέλεις να στον εξηγήσω;
Έπειτα, τι σας έπιασε ο πόνος να δώσετε συνεντεύξεις σε όλα τα ξένα μέσα; Έτσι βελτιώνεται η εικόνα της Eλλάδας; Με μπλα μπλα τύπου, «εντάξει μωρέ έγιναν και αλλού». Αν είναι έτσι, εκεί στο «αλλού» έχουν βάλει και πολιτικούς φυλακή, έχουν παραιτηθεί και άνθρωποι και άλλα πολλά. Ασε, καλή μου, που η «ζημιά» γίνεται από την τηλεόραση, ό,τι και να λες εσύ στο κάθε Spiegel ή ο Πάκης στη Figaro ή ο Γιώργος στο CNN (γουστάρω προφορά αγγλικά. Πάντα τέτοια).
Και στην τελική, κουκλίτσα μου, ξέχασες να δώσεις και μια συνέντευξη σε ισπανόφωνη εφημερίδα και έχουν σπάσει τα τηλέφωνα. Ανησυχεί ο κόσμος και δεν τους έχεις καθησυχάσει και με έχουν τρελάνει αν ζω ή κάηκα ζωντανός.

Προς Αλέκους, Αλέκες και άλλα τεμάχια: φτάνει, μανίτσες μου. Το κουράσατε. Κουκουλοφόροι, χαϊδεμένα αυτιά και τριμμένα παντελόνια. Έλεος. Εσείς δεν κουραστήκατε να αυτορουφιανεύεστε στα κανάλια; Πιστεύετε ότι σας ακούει κανείς; Βρίσκει κανείς έστω και κατ' ελάχιστο ελκυστική την εικόνα σας; Την πρότασή σας; Γουστάρετε που μπήκατε στο ίδιο μίξερ με τους Καρατζαφέρηδες; Γιατί αν δεν το καταλάβατε, ένα έχετε γίνει. Ένα. ΕΝΑ.

Προς σαΐνια της ΕΛ.ΑΣ.: Ακουσα καλά; Πέρασε μια βδομάδα και δεν έχει γίνει αυτοψία στον τόπο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο Αλέξης; Καλά, CSI δεν έχετε δει ποτέ; (Las Vegas, να εξηγούμαστε. ΘΕΟΣ ο μαύρος με το απίστευτο μάτι, ΘΕΑ και η ξανθιά και είσαι μπάζο, ρε μαύρε, που δεν την παντρεύτηκες). Το κόβω να χύνεται ΚΑΙ ΕΔΩ άπλετο φως...

Προς δήμαρχο Νικήτα: Εντάξει, βρε αγάπη μου, θα το στολίσεις το Δένδρο. Λύσσαξες.

Προς τηλεδημοσιογράφους και διάφορους Λάκηδες: πάρτε ένα lexotanil να ηρεμήσετε, πάρτε και τον 13ο μισθό και αμολυθείτε στο Golden Hall. Έχω και εναλλακτική: σταματήστε να πυροβολείτε τον Αλέξη και πιάστε το hot θέμα: τι δήλωσε η Cate Grey (Kαίτη Γκρέη) μόλις έμαθε την τραγωδία (ξέρετε ποια τραγωδία, αφήστε τα ψόφια...).

18 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

Έχω κάποιες ερωτήσεις...μπορώ;
1ον. Τι είναι το Golden Hall;
2ον. Θα σταματήσουν όλες οι κινητοποιήσεις την Τρίτη το βράδυ που θα έχει Λαζόπουλο;
3ον. Τον Λαζαρίδη γιατί τον φάγανε ακριβώς (εε...είδες ενημέρωση, μέχρι και όνομα ξέρω!)
4ον. Τελικά ο Κακλαμάνης είναι τόσο βλαμμένος;

Ανώνυμος είπε...

Che Apos έπιασες τον ταύρο από τα κέρατα και τον έφερες και 5 βόλτες.

Περισσότερο CSI και λιγότερο επιθεωρητή Κάλαχαν (Dirty Harry).

Έτσι, τίποτε από όσα συνέβησαν δεν θα συνέβαινε. (Τουλάχιστον αυτή την εποχή).

Ανώνυμος είπε...

Egw de thalega oti epiase ton tavro apo ta kerata, alla apo kati allo (se sxima mpalakia tou tennis, de thelw na to pw kai me perasete gia xydeo...nai t'arx... ennow:-))
Kali vdomada!!!!

PS: Manetarius to Golden Hall einai to neo Mall pou anoikse stin Kifisias, gia geres tsepes, exei mesa Attica, Notos Galleries kai polla akoma magazia, akoma den exw paei kai de skopevw mexri na perasoun oi giortes.

Ανώνυμος είπε...

@manetarius

ούτε έγω ήξερα το golden hall...
και αφού δεν έχει cinema δεν βλέπω να πηγαίνω (ή μήπως έχει musicbug?)

@apos

ε κάποιος έδωσε και σε ισπανικό διάβασα σήμερα, για να μην παραπονιέσαι... :)
Αυτό το CSI καλό, γιατί τελείωσα το 24 και το Prison Break και έρχονται γιορτές :)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάτι που σας κάνει να πιστεύετε, πως αυτοί στους οποίους αναφέρεστε, ξέρουν γράμματα;
(ώστε να μπορούν και να τα διαβάζουν;)

Ανώνυμος είπε...

η μπακ έχει πάει σε γερμανικό σχολείο για αυτό έδωσε στο σπίγκελ.

Ανώνυμος είπε...

Πρός Apos: κερνάω διαδικτυακή σοκολατίτσα (από εκείνες που αμφότεροι πήραμε στο γνωστό σακουλάκι) και ελάτε να γράψουμε το γράμμα στον άγιο γιατί θα το καθυστερήσουμε και στο τέλος οι ευχές μας για έναν καλύτερο κόσμο πάλι δεν θα ακουστούν! Και δίκιο θα έχει!

Ανώνυμος είπε...

Έξω από τα δόντια!!! Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η Ντόρις (χαϊδειτικό του ντορί) που την είπες γκαντέμω εν ολίγοις..
χαχααχα! Λες και τα ξένα μέσα δεν θέλουν τηλεθέαση ή τους δίνουν περισσότερο κύρος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος στη χάρη του Νικήτα: Θα είναι το δεύτερο δέντρο που θα στολίσει φέτος!

Εγώ ζω πάντως με την ελπίδα κάμια μέρα ολόκληρο το έθνος να τινάξει ως άλλος Μάκαρος τη στάχτη απ' την πουράκλα και να πει με μπάσα φωνή: "Τσου ρε Λάκη!!!"

Ανώνυμος είπε...

Μανιταράκι, ορισμένες από τις απορίες σου λύθηκαν. Για τις υπόλοιπες δηλώνω αναρμόδιος.
polse, μάλλον Τατιάνα βλέπουν και "Έχεις Πακέτο".
bugάκο, καλή εβδομάδα! Πολύ ενημερωμένο σε βλέπω...
matrix, ψάχνω να βρω το ισπανικό έντυπο να το στείλω να με αφήσουν στην ησυχία μου. Αλλωστε, άμα σε καθησυχάζουν οι "αρμόδιοι", όλα καλά. Και όχι, δεν έχει cinema το Golden Hall. Τα cinema είναι για τους φτωχούς.
tovenito, τότε θα ήξερε ότι spiegel=καθρέφτης, άρα καλό είναι να ρίξει και καμιά ματιά.
Ηφαιστίωνα, ξέρεις άμα παρεξηγηθεί, πολύ θα στεναχωρηθώ.
Φώτη, Μάκαρος ήταν ένας. Οι υπόλοιποι κακέκτυπα. Μια ζωή.
spy, να απαντήσω στο ερώτημα? ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αααα....δεν τους έφτανε το Mall φτιάξανε κι άλλο; Και είναι και για γερές τσέπες ε; Ωραία, θα φάνε καλά κι αυτοί!!!
Μερσί μουσικό ζωύφιο! :)))

Ανώνυμος είπε...

Που 'σαι ρε; χαθήκαμε... Και εγώ είχα καιρό να σε επισκεφτώ.
Ναι τα πάτησα τα 30... Μπορείς να με λες Μητσάρα πλέον αφού επιμένεις :)
Μπράβο στον Κακλαμάνη, την καθάρισε την Αθήνα :)

Κι άλλο εμπορικό κέντρο; ΕΛΕΟΣ! Αφού είναι για γερές τσέπες και βρακιά που δεν τα φοράνε μεταξωτοί κώλοι... θα μαζευτούν όλα τα ψώνια... Θα πάω για να γελάσω :)

Ανώνυμος είπε...

Τι καλά!!! Αφού θα ξαναγίνει το δέντρο, όλα τ' άλλα περιττεύουν...
Καλό βράδυ Apo μου!

Ανώνυμος είπε...

Η Ντορα κατι ξερει, κατι ξερει! Κι ο Νικητας που αντικατεστησε το δεντρο, ολα καλα, να ζησουμε να το ξεχασουμε! Saludos, che!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εδώ που τα λέμε, μια καλύτερη και εντυπωσιακότερη μορφή διαμαρτυρίας θα ήταν να αγοράσουμε όλοι από ένα DVD CSI (Las Vegas βεβαίως βεβαίως) και να το στείλουμε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Σκέφτεσαι τι θα γινόταν; Πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο θα είμασταν (όχι σελίδα 3 που είμαστε τώρα).

Ανώνυμος είπε...

ε, τη λύσσα έβγαλε με το δέντρο... λες και ζει σε άλλη πραγματικότητα!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβολόγος και καυστικός όπως πάντα...

Λίγα τα λόγια σου για την Ντόρα πάντως, γιατί δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κατάρα και θα ψάχνεις ποιος χάκεψε το Blog σου.

Όσο για το Νικήτα, δεν το έχω παρακολουθήσει. Έχει σκυλιάσει τόσο πολύ για το δέντρο; Ουάου!!! Να δω και τον Νικήτα σε υστερία και τι άλλο στον κόσμο. Γουστάρω!!

Είναι φανερό ότι η Ελληνική αστυνομία δεν βλέπει CSI (ούτα καν τα παλιά ελληνικά Ίχνη). Μάλλον βλέπει LAPD που της ταιριάζει κιόλας!! Κωμωδία δεν είναι...;;;

Ανώνυμος είπε...

Αμα πάω με τον 13ο στο Golden Hall θα πρέπει να γυρίσω πίσω στα μισά της σκάλας. που νομίζεις ότι τα λες αυτά παιδί μου? εκτός κι αν απευθύνεσαι σε αυτούς που έστειλες το γράμμα.