Το πιο σύντομο ανέκδοτο

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008
Το πιο σύντομο ανέκδοτο: «Οι αστυνομικές δυνάμεις σε ένα ιδιαίτερα βίαιο περιβάλλον επέδειξαν ψυχραιμία, επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης με αποτέλεσμα να αποκλιμακωθεί βαθμιαία η ένταση των ταραχών και να αποτραπεί η επέκταση και γενίκευση των επεισοδίων».

Για όσους δεν κατάλαβαν, η ανακοίνωση αφορά στο πώς αντιμετωπίστηκαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Κάθησα και σκέφτηκα: φαντάσου τώρα εσύ να κατεβαίνεις ανυποψίαστος με το μετρό στην Αθήνα να πιεις το καφεδάκι σου το Σάββατο. Και με το που βγαίνεις από την σκαλίτσα, σου έρχεται μια κοτρώνα στο κεφάλι, μετά πέφτεις κάτω από τη μυρωδιά των δακρυγόνων και αν τύχει να φοράς και all star παπουτσάκια, τρως και μερικές ανάποδες, καθότι τα συγκεκριμένα παπούτσια κάτι κάνουν στα όργανα των οργάνων...

Τι άλλο να πει κανείς; Προφανώς, σε αυτό το κράτος-οπερέτα που ζούμε μέσα σε όλα έχουμε και την Αστυνομία που μας αξίζει.

Απλά μια διευκρίνιση, για να μην τρελλαθούμε και τελείως: σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζομαι τον αγώνα των κουκουλοφόρων. Για μένα κουκούλα φοράνε οι ρουφιάνοι. Όποιος έχει κάτι να πει (οτιδήποτε) το λέει χωρίς κουκούλα.

0 έδειξαν τα νύχια τους: