Συν και πλην

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008
Eίπαμε, τα Συν και Πλην έγιναν σταθερή αξία (χάρη στον Dr Seeng) και βλέπω ότι ακολουθούν κι άλλοι (*P@nOs*).
Συν στην εθνική ομάδα μπάσκετ. Μάγκες μια ζωή και απίστευτη παρέα. Πάνω από όλα διέψευσαν τους καραγκιόζηδες ότι και καλά θα ήταν πρόβλημα η ταυτόχρονη παρουσία Γιαννάκη σε Εθνική και Ολυμπιακό.
Συν στην Αλέκα Παπαρήγα. Γιατί εκτέθηκε τόσο πολύ στα «αστικά» μέσα ενημέρωσης για να μας αποδείξει ότι το ΚΚΕ «δεν τα παίρνει», που επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ξέραμε: ότι το ΚΚΕ τα παίρνει. Ακόμα και ο Τσουκάτος φαντάζει πλέον αθώα κοκκινοσκουφίτσα.
Συν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: έμαθα ότι διαθέτει Meerkats. Να δω πότε θα πάω να τα δω.

Πλην στους Έλληνες φιλάθλους στο μπάσκετ Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία. Γιούχαραν τους Νεοζηλανδούς που χόρεψαν στην αρχή τον παραδοσιακό τους χορό. Αν η βλακεία τους μπορούσε να μετατραπεί σε ευρώ, τότε ακόμα και οι μίζες της Siemens θα έμοιαζαν χαρτζιλίκι. Και φυσικά, ως κερασάκι στην τούρτα, τα ξεφτέρια οι δημοσιογράφοι που έκαναν περιγραφή και δεν διαπίστωσαν το παραμικρό. Εκτός από άσχετοι (αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό) τώρα μάθαμε ότι είναι και κουφοί.
Πλην στην Ιερά Σύνοδο που θέλει να φτιάξει ειδική φυλακή για μητροπολίτες. Κατά τη γνώμη μου, ο τράγος που βουτά εκατομμύρια από Μονές, ενώ «διδάσκει» και «κρίνει» τους πάντες, πρέπει να ξυριστεί στεγνά και να μεταφερθεί στη Γυάρο. Με τη «Ρομίλντα».
Πλην στον αριστερό φοιτητή του ΕΜΠ που βγήκε και είπε: «η πρωτοβουλία Στυλιανίδη για τα Κολέγια σημαίνει οριστική υποβάθμιση των πτυχίων μας». Αν γλυκό μου αγοράκι πιστεύεις ότι το πτυχίο του Μετσοβείου απειλείται από τις Σχολές Μανώλα, τότε είσαι άξιος της τύχης σου. Εύχομαι να συνειδητοποιήσεις εγκαίρως (για το δικό σου μέλλον) ότι παπαγαλίζεις τις αρλούμπες του Αλαβάνου και των βολεμένων καθηγητάδων σου.
Τέλος, μία απορία: Ενδιαφέρει κανέναν το γεγονός (ο θεός να το κάνει) ότι η ζωή της Βουγιουκλάκη θα γίνει ταινία;

0 έδειξαν τα νύχια τους: