Bουλή: Μαγικά κόλπα στο χώρο σου

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008
Δεν είχα σκοπό να κάνω αυτό το post, αλλά ο spy είπε ότι το έχω κάψει από την TV, οπότε δεν θέλω με τίποτα να τον απογοητεύσω. Επιπλέον, διάβασα και εκείνο το καταπληκτικό post της φίλης μου της akanonisti αφιερωμένο στο βιβλίο του Διονυσίου Χαριτοπούλου... ήρθε και έδεσε.
Που λέτε, σήμερα θα ακούσατε για την αποκάλυψη περί νοθείας στην ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τα αίσχη που έγιναν στην «κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία». Την οποία βέβαια διαδικασία το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αγνόησε και αποχώρησε. Φαίνεται όμως ότι δεν αποχώρησε και από το video room της Βουλής, όπου είχε πιάσει κολλητό τον φύλακα για να πάρει τις κασέτες. Και στις κασέτες είδαμε λοιπόν ένα παρεάκι εκεί στα μπροστινά τα έδρανα να ψηφίζει. Ήταν που λέτε και η Φεβρωνία, η οποία πήγαινε και ερχότανε με τα ψηφοδέλτια. Εκεί στη Βουλή ισχύει το έρχομαι στο χώρο σου να ψηφίσεις. Πήγαινε λοιπόν η Φεβρωνία στο χώρο του βουλευτή να ψηφίσει. Και μετά έπαιρνε η Φεβρωνία το ψηφοδέλτιο να περάσει face control από το scanner. Όταν λοιπόν το scanner έβλεπε ότι ο αγράμματος βουλευτής αντί υπογραφής είχε βάλει το σταυρό που έβαζε και στο χωριό του, τσίριζε. Και φώναζε τη Φεβρωνία, η οποία έπαιρνε το ψηφοδέλτιο και το πήγαινε πίσω στον βουλευτή. Και μετά το έφερνε πάλι η Φεβρωνία και το έδινε σε έναν άλλον. Το έπαιρνε ο άλλος, έκανε και ένα ψιλό κοζερί με τη Φεβρωνία τύπου «τον άθλιο πήγε και έπαιξε Χ το ΑΕΚ-ΠΑΟ» και το καταχωρούσε. Αλλά πριν το καταχωρήσει ο βουλευτής, έκανε και μια κυκλωτική κίνηση τύπου David Copperfield στην τσέπη.
Και έπεσε ο ΠΑΣόκος στην παγίδα. It's a scandal που τραγουδούσε και η μακαρίτισσα η Dusty Springfield. Εν τω μεταξύ, μην φανταστείτε ότι σε αυτή την «κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία» ψήφιζαν ας πούμε να γκρεμίσουν τα σπίτια από τα δάση. Ούτε καν. Κάτι άλλα, που έτσι κι αλλιώς δεν θα ψηφίζονταν καθότι δεν έβγαιναν τα κουκιά.

ΤΟ ΚΚΕ που ήτο παρόν διαπίστωσε άμεσα ότι επρόκειτο για νοθεία. Ξέρουν αυτοί από νοθεία, λόγω των εκλογών σε εκείνα τα αλήστου μνήμης καθεστώτα. Στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν μια δικιά τους βουλευτή παρούσα, αλλά μάλλον την μάγεψε ο Copperfield και έτσι όρκο δεν πήρε ότι είδε νοθεία. Και μεταξύ μας, καλά έκανε. Στον ΛΑΟΣ έκαναν ένα λογοπαίγνιο. Σιγουράκι.
Ο δε David Copperfield βουλευτής που ερωτήθη είπε «ό,τι και να σας πω ψέμματα θα είναι. Να δω και το βίντεο, γιατί στη μία τσέπη είχα και κάτι φυστίκια.»
Και στα κανάλια το βράδυ ο Καψής μέσα στην απορία. Σου λέει πώς έγινε αυτό το πράγμα να βάζει στην τσέπη φυστίκια και να βγάζει ψηφοδέλτια, δεν μπορώ να το καταλάβω. Και έλεγαν, και έλεγαν, και έλεγαν...
Ένα είναι σίγουρο: αύριο θα έχει ξηλωθεί εντελώς το παρεάκι στο video room της Βουλής. Και οι κασέτες στο εξής θα έχουν επάνω εκείνο το αντικλεπτικό που βάζουν και στο Ζara (Θάρα) και καλά για να μην τους κλέψεις το κουρέλι που κάνει €4,99.

Εντελώς ενημερωτικά, η Αγία Φεβρωνία ήτο καλογραία σε μοναστήρι της Μεσοποταμίας. Με εκθαμβωτική ομορφιά. Γιορτάζει στις 25 Ιουνίου (να θυμηθώ να στείλω μιαν αζαλέα).

Σούπερ άρχισε ο μήνας...

18 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

Το καλυτερο απο ολο το ποστ ειναι οτι το Ζara, λεγεται Θαρα! Αχ, ποσο μου αρεσουν αυτες οι πληροφοριες! Πες μου κι αλλα! Οσο για τις νοθειες και τις ακλονητες διαδικασιες, τι να πει κανεις! Τα ειπες τελεια! Αν και ως Κκεδινα, διαφωνησα λιγο με εκεινο το σημειο που λες για το κομμα.. Δεν θα χαλασουμε ομως εδω τις καρδιες μας! Αχ, ποσο χαιρομαι που σε βρισκω ξανα Αργεντινε φιλε μου! Περιμενω με ανυπομονησια να μου μαθεις ισπανικα για να κοκορευομαι οτι ξερω τη γλωσσα που μιλαει ο Κασιγιας!!(α, καλα, το εχω καψει τελειως!)
Φιλακια Απο μου και καλο μηνα!

Ανώνυμος είπε...

Zωή σε λόγου μας!

Ανώνυμος είπε...

(δεν σχολιάσατε στο χθεσινό μου ποστ κι έχω στενοχωρηθεί τα μάλλα...)
μια αδυναμία σας την έχουμε, πως να το κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον εσύ, burbujita, δεν με είπες 'προβοκάτορα' που σου έθιξα το κόμμα. Κάτι είναι και αυτό. Θάρα, λοιπόν. Να ξέρεις όταν θα πας. Και αν θες και μια τσάντα ΤΟUS, να ζητήσεις Τόους, για να συνεννοηθείς. Καλώς σε βρήκα.
ΥΓ Ο Ίκερ είναι μόνος και δυστυχισμένος, καθότι τον επαράτησε η αγαπημένη του. Προλαβαίνεις...

spy, εγκληματική ζωή σε λόγου μας. Με τέτοιο avatar..

Ανώνυμος είπε...

Nαι, αγαπητέ, δεν το σχολίασα. Γιατί ήταν ΤΕΛΕΙΟ. Και δεν υπήρχε λόγος να προσθέσω κάτι.
(πιάνει καθόλου για σχόλιο;)

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σκέτο παρακράτος....
και προβοκατόρισσααααααααα για αυτό σε χώρισα!!!!!
ελεγε ο Ζαμπέτας... αλλά δεν κάνει ρίμα...στο αρσενικον...
Χαχαχαχαχαχαχα
Ουδέποτε σας ειπα εγώ τουλαχιστον.. προβοκάτορα...
Αγριοαργεντίνος.. θέουλας είσαστε.. και με τέτοιο χιούμορ.. ας είσαστε και βουλευτής και κολλητός του Αδωνη του Λαος...
Πάλι θα σας πήγαινα...

Οσο για το περιστατικόν... εγω πέθανα στα γέλια.. με δήλωση σε παράθυρο τιβι, βουλευτίνας του ΚΚε.. που είπε.. πως πάνε και στην τουαλέτα.. οι εκπρόσωποι των κομμάτων.. και τους ξέφυγε...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Να προσθέσω... ένα υπέροχο άσμα.. που δυστυχώς δεν το βρήκα στο Youtube να σας το παραθέσω...
αλλά οι στιχοι λενε....
"Τικι τικι, τικι τικι...
καθαρίζεις το φυστίκι...
σαν αρχόντισσα... κυρά...."
(και αυτό ταιριάζει στον κύριο Αγοραστό... άμα άλλαζε... φύλο)

Καλό σας Βράδυ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καρφωτό από νεοδημοκράτη διαφωνούντα πήγε που δεν καταμετρήθηκε η διαφωνία του ως προς την ψήφο. αυτό λένε τα χαρτιά μου.

η ψηφοφορία θεϊκή! δεν υπάρχει! άλλα ψηφοδέλτια στην τσέπη, άλλα κάτω! ζήτω η βουλή!

Ανώνυμος είπε...

Βουλή + ψηφοφορίες = ταχυδακτυλουργικά. Τύφλα να έχει ο Harry Potter και όλη η παρέα του!! Ένας Voldemort χρειάζεται...

Ανώνυμος είπε...

μπορούμε πλέον να αλλάξουμε και το δικό μας ψηφοδέλτιο όταν το ρίξουμε στη κάλπη;

Ανώνυμος είπε...

Η Βουλευτής του Σύριζα που ήταν ψηφολέκτης δήλωσε ότι δεν είδε κάτι "που να προσβάλει την διαδικασία" και ότι αν διαπίστωνε κάτι τέτοιο, θα το κατήγγειλε.

Να σου πω κάτι Apos; Βαριέμαι. Ξεκίνησα να γράφω ένα κείμενο με τίτλο "Ο Γιώργος σε ρόλο Μάκη" αλλά σταμάτησα. Πλήξη...

Ανώνυμος είπε...

τελικά τα καλύτερα τα βρίσκεις στα σχόλια. Τα μαθήματα ισπανικής επιβίωσης συνεχίζονται κι εδώ. Άλλα? άλλα έχουμε? αυτά τα ήξερα.

Για τα κόλπα δεν σχολιάζω, απλά σε πληροφορώ ότι αποφάσισα να ενημερώνομαι από εσένα, καθότι χθες στις ειδήσεις επ'ουδενί δεν είπαν τόσο ωραία το θέμα. (κι είχαμε και μπόνους τη Φεβρωνία).

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως συνέβη αυτό ακριβώς που λέει και ο tovene592. Κάποιος διαφωνούντας θα το κάρφωσε. Οχι ότι έχει σημασία ποιος το κάρφωσε, αλλά τι έγινε, αλλά λέμε.

Ολα τα λεφτά πάντως ήταν η απάντηση του Πουλημένου, sorry Αγοραστού ηθελα να πω.

Δημ: "Κάνατε νοθεία"
Αγορ: "Να δω το βίντεο και θα σας πω".

Καλοί οι συνειρμοί σου πάντως, ειδικά για τον άσχετο που έπαιξε το ΑΕΚ-ΠΑΟ Χ. Ακόμα και ο Δώνης 2 το είχε παίξει!

Ανώνυμος είπε...

+

Ανώνυμος είπε...

Έλα πάρε κόσμε είναι!!! Εδώ η καλή η κασσετούλα. Από dvd σε κασσέτες.

Σαν να βλέπω τον ΓΑΠ να πηγαίνει στα παιδιά του video room και με το τσακίρικο βλέμμα τους να λέει: "Παιδιά θέλω να μου δώσετε την Παπαρήγα την καλή!!"...

Χέσε μέσα apos.

Ανώνυμος είπε...

Τους έχω κουραστεί! Όλους!
Μα που ζούμε; Νιώθω σαν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων! Μόνο που είμαι ξανθιά χα χα
Apos μου, αφού αυτοί μπορούν και εμείς μπορούμε :)
Λέω στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω γιατρό! Θα τα πάει καλύτερα άσε που θα έχουμε και πρωτεία… Δωρεάν συνεδρίες…

Ανώνυμος είπε...

Με αποκαλύψεις περί νοθείας άρχισε! :) Μα μέσα στη βουλή νοθεία; Αν είναι δυνατόν!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη γαμοχώρα της Δυτικής Ευρώπης, αν υπήρχε η παραμικρή υποψία νοθείας θα έπρεπε να πέφτει η κυβέρνηση.

Αντί αυτού βγήκαν στα παράθυρα οι ψηφοτέτοιοι σαν τους μαθητές - σε ρόλο Δημήτρη Παπαμιχαήλ ο Χατζηνικολάου - και λέγανε "τι, δεν μπορώ να βάλω ένα χαρτί στην τσέπη μου, όχι βέβαια δεν ήταν ψηφοδέλτιο, (το τηλέφωνο της Φεβρωνίας ήταν)". Εκεί τα πήρε ο Παπαμιχαήλ κι άρχισε να φωνάζει "τι χαρτάκι, κύριέ μου, σε ψηφοφορία της βουλής είσασταν, αυτά δε γίνονται ούτε σε συνοικιακά σωματεία"!
Καλά λένε οι προλαλήσαντες, βαρέθηκα κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ούτε βουλευτής δε μπορείς να γίνεις σε αυτή τη χώρα. όλο ένα χέρι θα είναι από πάνω σου και θα σε ακυρώνει. γουστάρω τεχνικές όμως. χωρίς θράσσος να γίνεται ό,τι έγινε! μπράβο στην απολυταρχία!!! αυτή είναι η σούπερ νέα κι ανανεωμένη δημοκρατία μας!

καλή σεζόν μάστερ και πολλά έτη στο χώρο του φίλου σας!