Συν και Πλην

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008
Όχι δεν τα ξέχασα. Απλά είχαμε θέματα, όπως διαπιστώσατε ορισμένοι.
Συν σε εκείνον τον βουλευτή της ΝΔ (και πρώην της Πολιτικής Ανοιξης, αν θυμάστε εκείνη την αρλούμπα) που αναγνώρισε ότι είναι βλαξ. Του έδωσαν στη ζούλα μια τροπολογία και αυτός την πέρασε. Ή τουλάχιστον επιχείρησε. Εμ και εσύ, δεν πήγαινες στη Φεβρωνία να σου κάνει τη δουλειά. Τρία πάνω-κάτω στα έδρανα θα έκανε και μετά πάσα η τροπολογία στον έτερο Καππαδόκη. You know, με τις τσέπες. Now you see it, now you don‘t.
Συν στον Γ.Παπανδρέου που αναγνώρισε ότι οι ευρωεκλογές του 2009 θα είναι δημοψήφισμα. Δηλαδή, αν το ΠΑΣΟΚ πάρει κάτω από 30%, ο ίδιος θα πάρει το μήνυμα ή να περιμένουμε και νέους φραπέδες να εκτοξεύονται στην πλάτη του Βενιζέλου;
Συν στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με έρευνά της, το μικρότερο ποσοστό εργατικών ατυχημάτων συμβαίνει σε άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Είδατε διακριτικότητα; Δεν ήθελε να πει το όνομα της Αντζελας Δημητρίου -τότε που γκρεμοτσακίστηκε σε μια πίστα- και το έδωσε με αριθμό: 0,2%.
Πλην σε εκείνον τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που όλο ανακαλύπτει σκάνδαλα. Με υφάκι τύπου «σας έχω TO θέμα: Ο Μέγας ο Αλέξανδρος και η Χατσεψούτ τα έπαιρναν από τον Δαρείο και την Παρεισάτιδα». Τώρα ανακάλυψε ότι υπουργός είχε και offshore. Τι μας λες! Και σου έκανε εντύπωση ε; Λυπάμαι, αλλά ήρθες δεύτερος και καταϊδρωμένος. Ούτε καν δεύτερος. Με το «πόθεν έσχες», που όλοι ανέχεστε εδώ και δεκαετίες, και λίγα δήλωσε. Και αν ο υπουργός είπε ότι το έκανε για τα παιδιά του, για πες μου εσύ, πόσοι από τους 300 δεν έχετε βολέψει τα παιδιά σας; 
Πλην στο ALTER: Καλά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν πρόσεξε την ανεκδιήγητη καούκα της Μάρας της Ζαχαρέας στο παράθυρο κάτω δεξιά; Έλεος. Βλέπουν και μικρά παιδιά.
Πλην σε μένα. Ναι τον apos. Γιατί επί χρόνια κοροϊδεύω τις γριές που πάνε με 456 βιβλιάρια στην τράπεζα για να τα ενημερώσουν. Τώρα που ο άλλος έβαλε στο μάτι τους λογαριασμούς που «κοιμούνται», κατάλαβα την αξία της γριάς. Βουρ, αδέλφια, βγάλτε τις γριές στις τράπεζες να ενημερώνουν λογαριασμούς. Να φαίνεται ότι κάτι κινείται. Αλλιώς θα σας τα πάρει ο άλλος.

Τέλος μια απορία: έχετε καμία φαγούρα εσείς για το ποιος θα παρουσιάζει το πρωινό του ΑΝΤ1?

23 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

πολύ μεγάλη φαγούρα έχω για το πρωινό του ΑΝΤ1 το ομολογώ. Ελπίζω να μάθω σύντομα πιός θα το παρουσιαζει για να κοιμάμε ήρεμος πια τα βράδυα.

Να σαι καλά apos!

Ανώνυμος είπε...

Σταμάτα πια να αλλάζεις άβαταρ!

(ότι και να κάνεις δεν με φτάνεις...)

Ανώνυμος είπε...

Τι γνώσεις είναι αυτές βρε άνθρωπε..και τι μνημονικό! Ποιά είναι αυτή η Παρεισάτιδα;;;
Τι ... έφυγε η Ελεονώρα;; Τι δεν πήγε καλά με τον Μίνωα...; μου κάνει εντύπωση!

Ανώνυμος είπε...

Όχι φιγούρα δεν έχω! Αλλά Ζαρίφη θεά!!
Που την θυμήθηκες την Άντζελα!!! Έπρεπε η ΕΣΥ να κάνει μια έρευνα για την γενιά των 700, μήπως ο Αλογοσκούφης σταματήσει τα μέτρα του! Αλογο-σκουφίσιος εγωισμός!!!

Ανώνυμος είπε...

john black, μάλλον ο Ηφαιστίων έχει νέα για τον ΑΝΤ1. Το έχει το θέμα...
Μανιταράκι, τι είναι πιο χρήσιμο; να ξέρεις ποια ήταν η Παρεισάτιδα ή να ξέρεις να φτιάχνεις πιπεριές γεμιστές;
spy, δεν πρόκειται να σου μοιάσω ποτέ. Εγώ είμαι ένας ταπεινός Αργεντινός descamisado και εσείς ένας αστέρας με πολλούς θαυμαστές. Έβαλα αυτό το avatar για να σταματήσει μια αγαπημένη ύπαρξη να πιστεύει ότι έχει άσχημη μύτη. Νταξ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η Lady έχει φάει τούμπα επί πίστας? Μπα... πιστεύω ότι θα υπάρχουν κι άλλα πολλά τέτοια ζωντόβολα!

Ανώνυμος είπε...

Φαγούρα όχι, ούτε κι εγώ. Φαντάζομαι ισχύει το δίδυμο Ζαρίφη-Μουτσινάς, αλλά υπερήφανα δηλώνω ότι έχω να δω ένα μήνα τηλεόραση με μόνη εξαίρεση την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων(μιλάμε έγινε πόλεμος και το έμαθα απ' τα blogs-σκέψου σε τι βαθιά άγνοια ζω, αλλά είναι ωραία!). Καλησπέρα σου. Και πάλι...

Ανώνυμος είπε...

ο βουλευτής του πασόκ που λες είναι πιστεύω από τους λίγους αξιολογότατους εκεί μέσα. δεν λέει αρλούμπες. αυτά που φέρνει τα έχει ψάξει. και το κυριότερο μου φαίνεται δραστήριος. δεν πάει στη βουλή για καφέ. από τους λίγους που αξίζουν τα λεφτά μας. ευχαρίστως θα τον ψήφιζα. και δεν ξέρω καν που εκλέγεται

Ανώνυμος είπε...

θα σου πω εγώ πού εκλέγεται. Στα Χανιά. Θα συμφωνούσα μαζί σου, μέχρι πριν από λίγο καιρό. Τυχαίνει λόγω επαγγελματικής διαστροφής να γνωρίζω μία προς μία όλες τις υποθέσεις που έφερε στην επιφάνεια. Τα ομόλογα ήταν δική του επιτυχία. Μετά έχασε τη μπάλα και έγινε γραφικός. Κατά τη γνώμη μου.
Η συγκεκριμένη υπόθεση που ασχολούνται τα δελτία είναι μπαρούφα. Ηθικό θέμα υπάρχει, αλλά δυστυχώς δεν απασχολεί κανέναν. Πότε μας απασχόλησε και για χειρότερες ιστορίες; Νομικό δεν υπάρχει. Ούτε καν ουσιαστικό. Ο συγκεκριμένος υπουργός έτσι ζούσε και πριν. Με μπίζνες και λεφτά. Και όσοι τον ψηφίζουν στην εκλογική του περιφέρεια το γνωρίζουν. Τον γνωρίζουν.
Θα μου πεις, είμαι κυνικός. Το προτιμώ από το να είμαι υποκριτής και να παρουσιάζομαι ενώπιον των γεγονότων έκπληκτος. Όπως κάνουν πολλοί και στα κανάλια και εκτός καναλιών.
Α! μιας και το θυμήθηκα: θενξ για τη διευκρίνιση στο προηγούμενο post. προς στιγμήν ανησύχησα για τη Mafa μας...

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να μην υπάρχει νομικό αλλά υπάρχει άγραφος νόμος που διέπει τους πολιτικούς. και όταν κάποιος έρχεται με σημαία τη διαφάνεια θα πρέπει να μη μένει μόνο στα λόγια. η γυναίκα του καίσαρα δεν θα πρέπει να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι.
υγ. σαν πολιτικός ο βουλγαράκης μου αρέσει. δεν είναι σκληροπυρηνικός. έχει μια διαλλακτικότητα και μια μετριοπάθεια

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι εκλέγεται στο Ν. Λασιθίου και όχι στα Χανιά, αν μιλάμε για τον Καρχιμάκη.

Όσο για το πρωινο του ΑΝΤ1, η μοναδική περίπτωση να το δεις ή να το περάσεις στο ζαπινγκ, είναι να σου έχει κάτσει καμία στραβή γρίπη ή ίωση και να μείνεις σπίτι και όχι δουλειά.

Έτσι , φτου φτου μακριά από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω φαγούρα αλλά δεν κάνει να γράψω που...

Ανώνυμος είπε...

..πιπεριές γεμιστές!!
Κανείς δεν πέθανε από την αμορφωσιά (τι λέξη!), από την πείνα όμως;
Καλημερούδια!

Ανώνυμος είπε...

αρχικά αρνούμαι να αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω με τη σειρά μου το σχόλιο της αγαπητής madame de la luna, η οποία παρόλο που δεν έχει δει τηλεόραση ένα μήνα τώρα (τάχα μου δήθεν) ξέρει ακριβώς ποιοι θα παρουσιάζουν το πρωινάδικο του ΑΝΤ1.. :ΡΡ σε πειράζω madame..! όσο για τα συν και πλην παρόλο που συνήθως τις διαφωνίες μου τις έχω σήμερα με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.. a propos ο τρόπος γραφής σου μου φτιάχνει πάντα τη διάθεση!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε καλά κάνατε.
Της χρειαζόταν.

Ανώνυμος είπε...

De thelw na ekfrastw alla sta tetoia mou gia to prwino (pantws kalyteroi apo tin Meleti!):-) Opws sta tetoia mou grafw kai tin politiki genikws, an kai vlepo oti sta posts sou deixneis idietero endiaferon, apla tous vriskw varetous:-)
Have a nice weekend!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρχιμάκης εκλέγεται στο Ν.Λασιθίου όπως είπε και ο Matrix.

Για αυτό το πρωινάδικο του ΑΝΤ1 τι να σου πω; Δεν θα το δω και ποτέ, όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί δε μπορώ ρε γμτ!

Επεσε η Λαίδυ; Χτύπησε, ξέρεις; Να βάλω και εγώ το κατιτίς μου αν είναι να τις στείλουμε λελούδια;!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ apos να χαίρεστε τη μανούλα σας καταρχήν και κατά δεύτερον, αν μου επιτρέπετε "επί προσωπικού" να απευθυνθώ στον oblivion (κύριε, κύριε, αυτός άρχισε πρώτος!!!) και να του πω ότι αυτή την ιστορία με το συγκεκριμένο δίδυμο, την έχω διαβάσει σε κάθε περιοδικό που μπορείτε να φανταστείτε, γι' αυτό και το γνωρίζω. Επιπλέον για να αποδείξω σε σέ τον δύσπιστο, του λόγου μου το αληθές, μπορώ να σας αναφέρω ακριβώς κάθε πότε παίζει ο Παπαμιχάλης, ο Ραράκος και οι λοιποί, το "Έλα" της Ζουγανέλη, ώστε να βεβαιωθείτε πως νυχθημερόν ακούω "Μελωδία" (και τηλεόραση δεν βλέπω). Ακόμα όμως κι όταν θα ανοίξω την τηλεόραση, εσείς oblivion που με ξέρετε λίγο (εσείς apos καθόλου, το γνωρίζω),νομίζετε ότι θα είμαι απ' αυτές που θα παρακολουθούν πρωινάδικα γενικώς με τρίδυμα, δίδυμα ή πεντάδυμα; Με έχετε κόψει για τέτοια τύπισσα; Οχι γιατί αν για τέτοια με έχετε κόψει, θα σας κόψω την καλημέρα! Εννοείται ότι κι εγώ σας πειράζω oblivion :))) Τώρα για το σχόλιο του σεβαστού spy, τι να πω; Δεν έχω καταλάβει καν αν αναφερόταν σε μένα, αλλά επειδή μας ενώνει ένας κοινός έρωτας για τον Νερούδα (σας έχω αφήσει πριν χρόνια κι ένα σχόλιο στο σχετικό post σας), θα υποβάλλω απλώς τα σέβη μου και θα πω πως αν νομίζετε ότι όντως μου άξιζε, μάλλον δίκιο θα έχετε. Καλό Σ/Κ σε όλους. Apos , δεν θα το ξανακάνω το υπόσχομαι. Εως τώρα είδες τι κόσμια ήμουν στο blog σου. Θεώρησέ το ως εξαίρεση λοιπόν. Καλό ξημέρωμα. :)

Ανώνυμος είπε...

Μια madame δεν χρειάζεται να ζητά συγγνώμη και να απολογείται. Πείτε ό,τι θέτε, εδώ είμεθα να διαβάζουμε και να σχολιάζουμε. Με πιάσατε εντελώς αδιάβαστο περί του διδύμου του τηλεοπτικού ΑΝΤένος, αφού η περισσότερη TV που βλέπω στη ζωή μου είναι στο μουγγό στο γυμναστήριο. Μια σειρά είχα και έβλεπα στο Star (Τhe Closer) και μου την κόψανε. Θα πει τώρα ο spy ότι βλέπω και παραβλέπω, αλλά και εγώ τον παραβλέπω γιατί τα πολιτικά που σχολιάζω μέσω TV αναγκαστικά τα βλέπω, κύριε πρόεδρε, καθότι πρέπει να βγάζουμε και το ψωμάκι μας.
Μαζί σας Madame, αν και από Neruda, προτιμούμε τα 'δικά μας' προϊόντ. Ξέρετε.
ndn, έχεις δίκιο. Λασίθι. Δικό μου λάθος. Η Λάιδη δεν ξέρω αν χτύπησε. Ψάξτο λίγο στο youtube.
oblivion, καλό μου παιδί, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Θα είχε νόημα να συμφωνούμε σε όλα;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή , υπάρχει πιθανότητα το ΠΑΣΟΚ να πάρει πάνω από 30% στις ευρωεκλογές;;; Έλεος!!! Dimosthenis Vergis 4 ever!

Αχ βαχ! δύσκολη η δουλειά του "καλλιτέχνη"...
Εκτός απ' την ισορροπία σου και την ακοή σου μπορεί να χάσεις και την αξιοπρέπεια σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι Δάσκαλε, το θεωρώ βέβαιο το below 30% στις Ευρωεκλογές. Είμαι ακόμα πιο βέβαιος ότι μερικούς μήνες πριν, όταν θα πάρουν το μήνυμα για τη χλαπάτσα που έρχεται, θα χαμηλώσουν τον πήχυ.
Η νέα σου φωτό είναι θεϊκή. Nirvana forever!!

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν έχω χρόνο ούτε στα σχόλια του blog μου να απαντήσω σήμερα (οι δύσπιστοι να τσεκάρουν ελεύθερα-τυχαία το λέω oblivion), αλλά επειδή εκτίμησα απεριόριστα την υποστήριξη σας αγαπητέ Apos, ήρθα να σας αφήσω μια καλημέρα κι ένα ευχαριστώ! Και φυσικά δεν ξεχνάω τις λογοτεχνικές σας προτάσεις, αλλά ακόμα ξέρετε, παλεύω με κείνο τον Borges... που θυμάμαι ότι δεν σας τρελαίνει, αλλά τι να κάνω κι εγώ (η ανάγκη βλέπετε). Μόλις όμως ασχοληθώ με ότι μου προτείνατε, εννοείται θα επανέλθω με σχόλια. Και θα το ξαναπώ: "ξυνός" δηλώνετε αλλά και μας συγκινείτε και μας υπερασπίζεστε. Ε δεν είναι αναμενόμενο απο αγαπητός να μου γίνεται συντόμως αγαπημένος; :)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το Γιώργο έχει πάρα πολύ γέλιο. Για πιο λόγο θεωρεί ότι δικαίωμα στο δημοψήφισμα θα έχει μόνο η κυβέρνηση...;

Καλά το ότι δίνεις πλην στον εαυτό σου δεν το σχολιάζω. Έτσι φαίνεται ο σωστός και αντικειμενικός blogger....!!!!