Τα καλύτερα έχασα

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Δέκα μέρες έλειψα και βλέπω ότι έχασα ιστορικά γεγονότα:

* Σύλληψη του ζεύγους Καρβέλα-Πάνια μετά από καταδίωξη. Από ό,τι διάβασα ο Νικ είπε ότι έχει να πιει από το 1967, ενώ η άλλη απεφάνθη ότι μετά από όλο αυτό κατάλαβε τι πέρασαν τα παιδιά στην Εξέξερση του Πολυτεχνείου. Είναι όμως φοβερό: Να κάνεις εκπομπή με Παρατράγουδα και τελικά εσύ ο ίδιος να γίνεσαι το μεγαλύτερο Παρατράγουδο.

* Ο Δώνης έφυγε από την ΑΕΚ και τώρα θα πάρουν τον Κωστένογλου. Επιτέλους! Καθολικοί οι Valverde και Santos, Προτεστάντης το τεντόπανο Τεν Κάτε, είχαμε μείνει χωρίς original Χριστιανό Ορθόδοξο. Δόξα τω Θεώ. Κυριολεκτικά.

* Διάβασα καλά; Θύμα εισπρακτικής εταιρείας για χρέος σε πιστωτική κάρτα ο Πάνος Καμμένος; Δηλαδή, βρέθηκε ΕΝΑΣ βουλευτής που πλήρωνε αντί να πηγαίνει παντού και να θεωρεί σχεδόν δεδομένο ότι θα φάει τζάμπα; Μπράβο του! Μία απορία: σε «φουσκωτό» ποιον έστειλε η εισπρακτική εταιρεία; Τον Βουλγαράκη;

Τέλος, μια παρατήρηση επειδή τα έχω και πρόσφατα: αν δεις ειδήσεις στο χειρότερο αμερικανικό κανάλι μαθαίνεις πολύ περισσότερα από το αν δεις ειδήσεις στο (λέμε τώρα) καλύτερο ελληνικό.

Sad but true...

21 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και καλωσγύρισες.
κάποιος είπε,δε θυμάμαι σε ποιό κανάλι, πως η μεγαλύτερη τιμωρία του Καρβέλα είναι που έχει την Πάνια.Και της Πάνια που έχει τον Καρβέλα.Περιττό να σου πω πως τόσο σούργελα δεν φανταζότανε κανείς μας οτι μπορεί να είναι.
δ

Ανώνυμος είπε...

Μην λες τέτοια και συμπαθώ πολύ το Ολγάκι. Όσο για το ζεύγος... μιλάμε για τρελό παρατράγουδο!! Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

1.Υπάρχει μια σκατόφαρα Ελλήνων που νομίζει ότι η αναγνωρισιμότητα τους βάζει πάνω απο τους νόμους και απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία.
2.Χ.Ο; με αυτόν μπορεί να περάσει στην βαθμολογία τον Εργοτέλη χα χα χα.
3.Ελα μου τώρα χαβαλές να γίνετε!μόλις 180Ε.χρέος ούτε για καφέδες στην πλατεία δεν φτάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα καλά;;; Υπονοείς ότι οι Αμερικανοί έχουν καλύτερη ενημέρωση από τους Έλληνες;;;

Να πλύνεις αμέσως το στόμα σου με ροδόνερο, να νηστέψεις 3 μέρες και να κάνεις 10 μετάνοιες κάθε βράδυ. Βλάσφημε!!

Καλώς επέστρεψες :-)

Ανώνυμος είπε...

Εμμ.. που πας βρε κύριος στα ξένα κι αφήνεις να γίνονται τα καλύτερα εν απουσία σου;
Πάντως είναι αγωνιστές οι ΚαρβελοΠάνιες, δυό μέρες πριν τη 17Νοέμβρη έδωσαν τον δικό τους αγώνα!
Εγώ ειδήσεις βλέπω στο Star.. καλά δεν κάνω;
(ωραίο επίπεδο)

Ανώνυμος είπε...

Μη λες τέτοια για τους Αμερικανους διότι σε βλέπω με "μαύρο πουκάμισο". Ενώ εδώ έχουμε ελευθερία και μπορεί να κυκλοφορεί το κάθε σούργελο και να λέει ότι του επιτέθηκαν μπάτσοι εξωγήινοι. Συγνώμη θεέ Καρβέλα που σε ενοχλήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Eεεεε καλά, μην αγχώνεσαι και εσύ!!! Στην Ελλάδα γύρισες...θα γίνουν και άπειρα άλλα....ουυυυυυυ!!!!

Αυτό που υπονόησες για την Όλγα και εγώ με τη σειρά μου δεν θα στο συγχωρήσω... Πέσαν όλοι να την φάνε!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!

Καλωσήρθες και επίσημε τρελο-Αργεντίνε!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλωσόρισες!

Ανώνυμος είπε...

τα καλύτερα έχασες', είδες; :ΡΡ
καλώς ήρθες!

Ανώνυμος είπε...

ποιο είναι το χειρότερο αμερικανικό κανάλι;
το καλύτερο ελληνικό είναι σίγουρα το σκάι

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε αγάπες μου, βγάλατε όλοι το συμπέρασμα ότι μιλάω για το Ολγάκι; Επιπλέον, εγώ είπα ότι μαθαίνεις περισσότερες ειδήσεις.
Στο MEGA δεν έχει ειδήσεις, έχει απλά σχολιασμό μίας είδησης...

Ανώνυμος είπε...

Συμπλήρωσες τα κενά των ημερών βλέπω! Ε δεν ήταν και τόσο σημαντικά..
Ώστε έτσι για τα κανάλια ε; Μα τόσο χάλια είμαστε?

Ανώνυμος είπε...

Καλοσήρθες φίλε apos. Σού έλειψαν τα ελληνικά τηλεσκουπίδια εεε;;

Ανώνυμος είπε...

ναι τι να σου πώ, σε λυπάμαι που τα έχασες όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Καλωσορίσατε λοιπόν to the sad, but true greek reality... Μας έλειψαν τα σχόλιά σας!!

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται πως και 10 χρόνια να κάτσεις στην ΝΥ, πάλι θα γυρίσεις χωρίς να έχεις χάσει ίχνος οξυδέρκειας και δημιουργικής γκρίνιας. Άντε, γιατί εδώ γίνεται χαμός (μπαααα) κι εγώ ενημερώνομαι έγκυρα μόνο από σένα και τον dr.Seeng! Καλώς σε δεχτήκαμε, Άπος μου!

Ανώνυμος είπε...

Welcome back!!!!
Gia ta ellinika kanalia kai tis eidiseis symfwnw 100%, antiprosopevoun omws to xaraktira twn meswn Ellinwn pou eimaste katines, mizeroi kai theloume synexeia na vlepoume apo tin kleidarotrypa, sad but true:-)
Kali ypoloipi vdomada

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τονα!
Μην άγχεσαι, θα γίνουν και άλλα έμορφα. Όρεξη να χεις να συγχίζεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Άστα φίλε, δεν τα έδειξαν όλα τα κανάλια. Στο κτήριο του Άλτερ στον Ταύρο, είχαν ταμπουρωθεί μέσα όλοι οι 'κολασμένοι' της Ελληνικής trash TV. Είχαν στήσει και παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό, με τη φωνή του Ταμπάκη να καλεί το πλήθος να λυσάξει (αλά Γιώργος Μαρίνο στο ciao ANT1) . O Κατέλης είχε μπεί πίσω από την Κεντρική πύλη για να εμποδίσει τη σκουπιδιάρα να εισέλθει στο χώρο του Άλτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σκουπιδιάρα οδηγούσε ο προδότης Βας-Βας. Όταν είδαν τα ζόρια οι πολιορκημένοι, κάλεσαν ενισχύσεις με αποτέλεσμα να επέμβουν δυνάμεις από τη ζούγκλα (όχι της Τσιάπας) και να αποκρούσουν την επίθεση. Εν τέλει οι 'αγωνιστές' λευτερώθηκαν και στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι υπό τους ήχους του σχιζοφρενούς δολοφόνου με το πριόνι.
Ο Δώνης παρετήθηκε επειδή το Δ.Σ. της ΑΕΚ αρνήθηκε να εκδώσει δήλωση συμπαράστασης στους αγωνιστές του Ταύρου, ενώ στον Καμένο, πήγαν προληπτικά οι φουσκωτοί για να τον φοβήσουν και να μην συνταχθεί με τους άλλους... καμένους!!

YA BASTA!!!

Ανώνυμος είπε...

καλώς σε βρίσκω στο μπλογκ σου. Τίποτα δεν έχασες, δεν έμενες εκεί στο Μεγάλο Μήλο? Έχει και στο Αμέρικα διάσημους-κωλόπαιδα. Nothing ever happens εδώ στο Γκρις P.S. Ζηλεύω που ήσουν στη ΝΥ, είναι το ταξίδι-όνειρο που θέλω να κάνω :)

Ανώνυμος είπε...

XEXE!!
Καλά μη στεναχωριέσαι θα έχει και άλλα καλά να δείς!΄
Μόνο τέτοια έχει!!!
ΧΕ!