Δημοκρατία με lexotanil

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009
Σε ένα αργεντίνικο βιβλίο είχα διαβάσει κάτι που μου άρεσε για τη Δημοκρατία: Δημοκρατία είναι όταν καταφέρνεις να ανέχεσαι το διαφορετικό χωρίς να πάρεις lexotanil.

Το θυμήθηκα για δύο λόγους:
* Διάβασα μια ανακοίνωση του κόμματος του Αλέκου: Θυμωμένο, as usual, επειδή ένας Ισραηλινός πολιτικός θα συμμετείχε σε εκδήλωση-ομιλία στο Πάντειο. Το κόμμα του Αλέκου εμμέσως ζητούσε να μην γίνει η συζήτηση και προσωπικά είμαι βέβαιος ότι δεν θα γίνει, διότι δεν θα τον αφήσουν να μιλήσει. Έχει ξαναγίνει, άλλωστε, τέτοιο σκηνικό.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ. Ο φίλος σκύλος της Βάλια Κάλντα μού έστειλε μια διευκρίνιση ότι η ομιλία θα γίνει απέναντι από το Πάντειο, στη Γενική Γραμματεία Τύπου. Κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα ασύλου. Βεβαίως, κατά τη γνώμη μου, δεν αλλάζει η ουσία. Γιατί σε μια συζήτηση δεν τίθεται θέμα face control. Συζήτηση. Λόγος-αντίλογος. Και ο καθένας θα βγάλει το συμπέρασμά του.
Επιπλέον, εγώ ο αφελής, θυμήθηκα ότι πέρυσι η προεδράρα του Ιράν είχε μιλήσει σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο. Εκεί όπου δεν ισχύει το άσυλο. Ο χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Δεν ξέρω αν πήραν lexotanil για να τον ακούσουν, πάντως, τον άκουσαν. Γκρίνιαξαν ορισμένοι, κοπανήθηκαν στα πλακάκια μερικοί, έκλαψαν και κάποιοι άλλοι, αλλά τον άκουσαν. Του έκαναν και ερωτήσεις και μετά ο Αχμαντινοτέτοιος πήγε στην ευχή του ενός και μοναδικού θεού και του προφήτη αυτού. Αμήν.

* Πάμε παρακάτω: διάβασα σε δύο λατρεμένους bloggers, τον Ιρλανδό και τον ΜΠΑΟΚτσή ndn εκ Λονδίνου τη διαφημιστική καμπάνια στη Βρετανία και άλλες χώρες με τίτλο the atheist campaign και σύνθημα: there’s probably no god, now stop worrying and enjoy your life. Ακόμα και θρησκευτικές ομάδες έδωσαν χρήματα για το σκοπό της καμπάνιας με το σκεπτικό ότι θα προάγει την συζήτηση για το αν υπάρχει τελικά θεός.

Δεν ξέρω αν αυτοί που έδωσαν χρήματα το έκαναν υπό την επήρεια lexotanil, όμως, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στην Ελλάδα η καμπάνια αυτή θα είχε αντέξει, άντε ένα 24ωρο.
Το τι ράσο και γλάσο θα είχε παρελάσει από την TV, τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα απογευματινάδικα, την Όλγα με το παρεάκι της, τις βραδινές (σοβαρές πρωινές) εκπομπές και τους άμβωνες δεν λέγεται. Και όλοι με το lexotanil στο ένα χέρι και το ποτήρι νερό στο άλλο.

Και πάνω που θα το είχαν κατεβάσει το χαπάκι, θα είχε παρέμβει κατά πάσα πιθανότητα η κυβέρνηση για να σταματήσει την καμπάνια, να λήξει η Ιντιφάντα και να σωθεί η Ελλάς, η Δημοκρατία και τα lexotanil. Αμήν.

41 έδειξαν τα νύχια τους:

Ανώνυμος είπε...

επειδή το ζώ το άσυλο, φυσικά και δεν θα μιλήσει ο Ισραηλινός (εκτός κι αν διαψευσθώ ευχάριστα).
Όσο για την εκστρατεία που έγραψαν και τα παιδιά αν και την θεωρώ παπάτζα, διότι άλλο πρόβλημα δεν είχαμε η αποδοχή της Αθεΐας μας μάρανε, όμως το γεγονός πως το έκαναν είναι κάτι.
Στο Ελλαδιστάν πάντως καλύτερα έχε τα Lexotanil μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο βρε apos πέστα!

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνεις άμα τα πολλά lexotanil έχουν αρχίσει να μην σε πιάνουν;;

Ανώνυμος είπε...

@Naf
Prozak διαλυμένα σε Nutella καλή μου. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Ανώνυμος είπε...

χεχε, το τι θα γινόταν δεν θα μπορούσε να περιγραφεί. ακόμα και τα κουτσομπολάδικα θα ασχολούνταν, πόσω μάλλον τα παπαδαριά. αμάν πια αυτό το πάντειο - όλα τα άκυρα εμφανίζει...

Ανώνυμος είπε...

Eμ δε ξέρατε, δε ρωτάγατε; Οταν λέμε διακίνηση ιδεών εννοούμε των δικών μας φυσικά.

ΥΓ. Τελικά, οι καταλήψεις βλάπτουν σοβαρά την υγεία μου. Το τι πρωινάδικο έχω δει..

Ανώνυμος είπε...

Αν η καμπάνια για τον αθεϊσμό πραγματοποιούταν και στη χώρα μας ο Άνθιμος θα είχε φτιάξει ομάδα πιστών καμικάζι και θα μακέλευε το τόπο.

Οι φονταμενταλιστές ανα των κόσμο θα ανακάλυπταν τον νέο αρχηγό τους.

Καλημερα apos!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είμαστε δημοκράτες, αντιρατσιστές, υπέρμαχοι της ελευθερίας της γνώμης και του λόγου. ΑΥΤΟΣ είναι Ισραηλινός.

Ανώνυμος είπε...

Α, και για να μιλάει ο καθένας, δεν χρειάζεται να έχει το άσυλο, πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

Βρε apos, στην Ελλάδα το διαφορετικό δεν αντέχεται ούτε με Λεξοτανίλ! :-D

- Με μας είσαι ρε, ή με τις άλλοι;
- Mε μας βέβαια!
- Α, γιατί εμείς είμαστε με τις άλλοι!
(Ακολουθεί κλωτσοπατινάς).

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά την αντίδραση της εκκλησίας στο υποτιθέμενο σενάριο 2 θα την θεωρούσα και κατανοητή και αναμενόμενη, με την έννοια ότι η εκκλησία έχει μια σταθερή στάση στο θέμα της ύπαρξης του Θεού και δεν προσπαθεί να μας πουλήσει κάτι άλλο από αυτό που πιστεύει. Όταν όμως βλέπεις άτομα που υποτίθεται ότι κόπτονται για το άσυλο, την ελευθερία της σκέψης, την ισότητα, τη δημοκρατία κουλουπού να αλλάζουν τροπάρι όταν πρόκειται για το άσυλο, την ελευθερία της σκέψης, την ισότητα και τη δημοκρατική αντιμετώπιση των "άλλων" τότε είναι που πρέπει να ανησυχείς.

Ανώνυμος είπε...

mahlerάκο, όπως πολύ σωστά λέει και ο εκ σουηδίας ορμώμενος polse, εδώ σε εμάς δεν πιάνουν τα lexotanil. Θέλουμε πιο ισχυρά. Να περάσουμε στα stedon?
Νaf, εσύ προς το παρόν, μην σκέφτεσαι τα lexo. έχεις χρόνο!
uncle, δεν ξέρω γιατί είναι άκυρο. Ο άνθρωπος δεν μίλησε ακόμα για να δούμε τι θα πει. Απλά για το συλλογικό μας υποσυνείδητο το γεγονός ότι είναι ισραηλινός, τον καταδικάζει. Τέλος.
rosie, καλώς ορίσατε. Ελπίζω τώρα που σας γράφω να μην έχετε περάσει και στην μεσημεριανή «ενημερωτική» ζώνη!
John B, ο εν λόγω το είπε ξεκάθαρα τις προάλλες: οι Εβραίοι φταίνε για όλα που σταύρωσαν τον Ιησού. Όπως όλοι γνωρίζουμε, σε αυτή τη θεωρία πατά εδώ και αιώνες ο αντισημιτισμός στην Ευρώπη. Είδες που για μια ακόμα φορά φωτίσαμε την Ήπειρο;
Αχαλίνωτε, σωστά το είπες. Μία ερώτηση: για να μιλάνε τα άσυλα, χρειάζεται άσυλο;
polse, πώς λένε κλωτσοπατινάς στα σουηδικά;
Σοφία μου γλυκιά, δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λες. Προφανώς η Εκκλησία έχει την άποψή της και καλά κάνει και την έχει. Θα ήταν όντως περίεργο να πιστεύει άλλα. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που η οποιαδήποτε άλλη άποψη αντιμετωπίζεται ως αιρετική και πρέπει να σβήσει. Εκεί είναι η ένστασή μου.
Thanassi, θα εξακολουθήσω να τα λέω και ισπανικά αν χρειαστεί.

Ανώνυμος είπε...

ωραίος ορισμός! γιατί εδώ νομίζουμε ότι δημοκρατία είναι μόνο ό,τι πει η πλειοψηφία. και οι άλλοι ας κόψουν το λαιμό τους.
η ελλάδα παραδοσιάκα στηρίζει τους άραβες στη διαμάχη με τους ισραηλινούς. δεν είναι αντικειμενική στο συγκεκριμένο ζήτημα. όχι ότι δεν έχουν δίκιο οι παλαιστίνιοι αλλά έχουν και οι ισραηλινοί το δικό τους. φυσικό είναι βέβαια να συμπάσχεις με το θύμα ή με τον περισσότερο αδύναμο, αλλά όπως έλεγαν οι πρόγονοι, άκουσον μεν, πάταξον δε

Ανώνυμος είπε...

??? για ποιό Θεό μιλάς ???

Ανώνυμος είπε...

Εχμμμ.... συγνώμη που διακόπτω αλλά η εκδήλωση δεν ήταν να γίνει στην Πάντειο αλλά απέναντι από την Πάντειο, στο κτίριο της Γ.Γ. Τύπου. Το οποίο, επειδή είναι καινούργιο, χαρακτηρίζεται συνήθως ως «απέναντι από την Πάντειο».
Στο νέο κτίριο, λοιπόν της ΓΓΤΠ εκλήθη από κάποια ένωση διπλωματικών υπαλλήλων να μιλήσει ένας ισραηλινός πανεπιστημιακός, ο οποίος όμως δεν είναι μόνο αυτό. Διδάσκει στην αντίστοιχη σχολή Πολέμου του Ισραήλ και είναι σύμβουλος του Υπουργείου «Αμυνας» αυτής της χώρας.

Λινκζ εδώ και εδώ

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην γίνομαι υπερβολικός, να διευκρινίσω ότι την εκδήλωση την διοργάνωνε η «Ενωση Ακολούθων Τύπου» (καμία σχέση με το απέναντι Πάντειο Πανεπιστήμιο) και να δώκω άλλο ένα λίνκι http://icp-forum.gr/wp/?p=685
Αυτά και μερικές φορές νιώθω ότι χρειάζομαι κι εγώ ένα λεξοτανίλ για να αντέχω τους προκατειλημμένους!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών; Χωρίς επιρροές από το περιβάλλον,το κοινωνικό δεδομένο και χωρίς λογοκρισία;Δεν τη βλέπω πάντως. Ακινησία βλέπω μόνο.
Με ή χωρίς Θεό,μου άρεσε η καμπάνια. Αν βγάλεις απ'εξω τα της εκκλησίας, το μήνυμα είναι σούπερ.Ζήσε το τώρα και μην ανησυχείς για το αύριο

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ σκύλε, ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση!
Δυστυχώς, αυτό το ήξερες εσύ και όχι τό κόμμα του Αλέκου που ανέφερε ρητά το Πάντειο και όχι το «απέναντι από το Πάντειο».
Βεβαίως δεν αλλάζει σε κάτι το γεγονός ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του.
Στο παρελθόν, όπως γνωρίζεις, έχουν διακοπεί ομιλίες σε Σχολές (και στην εποχή μου, όχι τόσο παλιά), επειδή σε κάποιους δεν άρεσε ο ομιλητής.
Και πάλι σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλέκος και το πανεπιστημιακό ασύλο έχουν τεράστιο θέμα. Κατ'αρχήν η ανεξάρτητη-μασάει-η-κατσίκα-ταραμά φοιτητική παράταξή του, υποστηρίζει τις καταλήψεις, που αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του ασύλου. Έπειτα το κόλλημα με τη συμμετοχή του Ισραηλινού στην εκδήλωση στην Πάντειο, διότι εκεί έχει πανεπιστημιακό άσυλο και δε θα φάει ντομάτες. Συμπέρασμα: το άσυλο χρησιμοποιείται όποτε και όταν μας συμφέρει και κυρίως για να προσφέρει στέγη και αγάπη στο παρακράτος. Όταν πρόκειται για την προστασία της ακαδημαϊκής διδασκαλίας ή για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, το άσυλο είναι προφανέστατα κάτι εντελώς άχρηστο. Μη σας πω και ενοχλητικό.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την καμπάνια, τη βρίσκω πολύ μα πάρα πολύ καλή ιδέα. Αλλά στην Ελλάδα πραγμάτικά δε θα άντεχα μια τέτοια συζήτηση ούτε με lexotanil. Η μισαλλοδοξία των (περισσότερων) Ελλήνων και ειδικά σε θέματα θρησκείας είναι παροιμιώδης.

apos, για άλλη μια φορά τα έσπασες όλα. Congrats κλαπ κλαπ

Ανώνυμος είπε...

"Δημοκρατία είναι όταν καταφέρνεις να ανέχεσαι το διαφορετικό χωρίς να πάρεις lexotanil."
........................
εγώ προσωπικά επειδή το συγκεκριμένο φάρμακο εκεί κάτω το θεωρώ πολυτέλεια, δε θα με χάλαγε να έρθει να μιλήσει ο ιστραηλινός γέρακας,(σχολή πολέμου; ε; μπράβο καμάρια που καλούνε γιά ομιλίες!!!)Αρκεί να μπορούσαμε να τον ταίσουμε λίγο απ' το φάρμακο που μπουκετώνει τα παιδάκια στην παλαιστίνη.
κι ας του δίναμε και λίγο λεξοτανίλ μετά ως χριστιανοί που είμαστε γιά να μη πονάει.
δ

Ανώνυμος είπε...

Α μη τι άλλο, στην χώρα μας τα lexotanil τα παίρνουν πλούσιοι, φτωχοί, αριστεροί, δεξιοί, είμαστε μια χώρα που πιστεύει ακράδαντα στο δημοκρατικό πολίτευμα :)

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι δεν είμαι υπέρ των διαφόρων καφριλικίων (!) με τσαμπουκάδες που διακόπτουν ομιλίες, εκμεταλλευόμενοι την ατιμωρησία του ασύλου.
Ωστόσο, ορισμένες φορές πιστεύω ότι και οι ομιλητές (ή οι διοργανωτές) θα 'πρεπε να λαμβάνουν υπόψη τους και την όποια κοινή γνώμη.

ΥΓ Για το κόμμα του Αλέκου, είχε καλέσει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πάντειο, απέναντι από την ΓΓΤΠ. Πάντως και εργαζόμενοι στη ΓΓΤΠ δήλωσαν την αντίθεσή του. Αυτά ως προς το θέμα πληροφορίες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τυχαίο που η μισή Ελλάδα πίνει φούντα και η άλλη μισή Lexotanil. Τόσος (άρρωστος) σουρεαλισμός σε μια χώρα δεν αντέχεται!

Ανώνυμος είπε...

Thamne, για ποιον Θεό μιλάω; Μα τον Πατέρα!!! (όχι τον Αγιο, αυτόν με το κότερο...)
Vany, υποτίθεται ότι το πανεπιστήμιο είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Υποτίθεται...
Mara, το lexotanil είναι για τη λαϊκή οικογένεια, που λέει και η λατρεμένη μου Αλέκα.
Μadame, αυτή τη φορά νομίζω ότι πραγματικά τα έσπασα...

Ανώνυμος είπε...

Pastaflora, οι σπουδαίοι Λατινοαμερικανοί συγγραφείς στην Ελλάδα δεν θα προλάβαιναν από την έμπνευση!
Αγαπημένε σκύλε, και πάλι ευχαριστώ που βοήθησες για την αποκατάσταση της αλήθειας. Και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι με όλα. Θα ήταν πολύ βαρετό.
demetrat, νομίζω ότι αυτό που διάβασα στο βιβλίο για τη Δημοκρατία και το lexotanil ταιριάζει γάντι (και) για το Ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις Apos η δημοκρατία από ότι έχω καταλάβει σταματά στο σημείο που ξεκινά το δίκιο μου. Κι αυτή είναι η διαφορά: κανονικά σταματά εκεί που ξεκινά το δικαίωμα του άλλου. Εδώ όμως άπαξ και θεωρώ ότι έχω δίκαιο όλοι οι υπολοιποι περιττεύουν και περισσεύουν. Η "ιερή" αγανάκτηση αρκεί για να καταργήσει κάθε είδους διάλογο. Κατά τα άλλα το παίζουμε σκεπτόμενοι και δημοκράτες αν αυτό προσθέτει πόντους στην εικόνα μας. Το κακό είναι ότι πολλοί μασάνε. ουφ!

Ανώνυμος είπε...

Οι Antidrasi+Sex, Polsemannen και Wilma με κάλυψαν πλήρως, έχουν ήδη γράψει ακριβώς ό,τι ήθελα να πω εγώ... :-)
Χαίρομαι γι' αυτό, δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο εκτός από ένα "μπράβο" για την πολύ εύστοχη ανάρτηση.

Καλό Σ/Κ!

Ανώνυμος είπε...

Το ποστ σου μου θύμισε ότι πρέπει να κάνω ένα ποστ για τα Θρησκευτικά στο σχολείο...

God is a DJ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το:"Δημοκρατία είναι όταν καταφέρνεις να ανέχεσαι το διαφορετικό χωρίς να πάρεις lexotanil"

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω ο δυσλεξικός δάσκαλος θα είδε το σχετικό βιντεάκι. Για το οποίο προσθέτω: dj is a god!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, το τελευταίο μέρος που μπορεί να μιλήσει κανείς ελεύθερα στην Ελλάδα είναι το Πανεπιστήμιο. Έχω δει πολλές φορές τραμπούκους να εισβάλουν με ρόπαλα και να διαλύουν συζητήσεις, διαλέξεις, εκδηλώσεις σε αμφιθέατρα.
Δεν ξέρω αν θα γίνει ή αν δεν θα γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση. Ξέρω όμως πολυ καλά ότι το μόνο που δεν έχει ασυλία στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι η ελεύθερη και απρόσκοπτη διακινηση ιδεών.
Που φυσικά έχει τις ρίζες της σε αυτό που λες στη συνέχεια: Δεν μπορούμε, δεν ξέρουμε, δεν αντέχουμε να συζητήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Apos.
Καταθέτω το σχόλιό μου πολύ καθυστερημένα, αλλά δυστυχώς με ... έφαγε η εργασιομανία (ξέρω, τώρα θα μου πεις, "καλέ μου άνθρωπε τί πας και ανοίγεις θέμα περί αθεΐας και μετά πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά?" - δίκιο έχεις):

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να ακούμε την altera pars, την άλλη πλευρά. Άρα, εκτός από πολλά (μα πολλά) λεξοτανίλ, ίσως να χρειάζονται και ... εξειδικευμένα βοηθήματα ακοής!

Ως προς την πιθανή διεξαγωγή στην Ελλάδα μιας καμπάνιας όπως αυτή με τα "λεωφορεία της αθεΐας", συμφωνώ και εγώ ότι δεν θα κατάφερνε να συμπληρώσει ούτε ένα εικοσιτετράωρο ζωής. Άσε που θα τελείωναν ακόμα και τα ...στρατηγικά αποθέματα λεξοτανίλ ...

Φιλικά,
(ευχαριστώ για την ... "πάσα")
Ιρλανδός

Ανώνυμος είπε...

irlande, δεν είμαι καλός στις πάσες, ποτέ δεν ήμουν, αλλά εγώ σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Φώτη, έχεις δίκιο. Νομίζω ότι και το lexotanil τελικά στη δική μας περίπτωση, δεν είναι αρκετό.
Δάσκαλε, dj is a God! Συμφωνώ με την Madame Bovary. Εξαρτάται βέβαια για ποιον dj μιλάμε...
Ανέφελή μου, καλή εβδομάδα (πλέον) και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
wilma, εκεί στο ουφ! είναι όλη η ουσία.
George, είδες τι σοφοί που είναι ορισμένοι συμπατριώτες μου; Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ ποιος το είπε...

Ανώνυμος είπε...

Ποιό lexotanil και πράσσειν άλογα παιδί μου, σαν καραμελίτσες θα τα κατέβαζαν οι διάφοροι ευαίσθητοι εθνικόφρωνες. Από τα πιο δραστικά Atarax μέχρι τα ηρεμιστικά αλόγων και πάλι δεν μπορώ να εγγυηθώ με σιγουριά πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις

Ανώνυμος είπε...

...μα η Ελλαδαρα φιλε μου ειναι θρησκευτικο κρατος και ας το αρνουμαστε....

Ανώνυμος είπε...

Vk:Θα αφήσεις σχόλιο στον apos.
Cinderella: Όχι
Vk:Θα αφήσεις λέμε.
Cinderella: Όχι
Vk:Δεν πειράζει, θα του πω ότι ντρέπεσαι.
Cinderella: Κάθαρμα!!
(Όχι εσύ apos!)
Vk άφησαααα!!Τι κατάλαβες;; Ο άνθρωπος φαίνεται σοβαρός! Του αρέσει κι αυτουνού ο Tiersen. Ποιανού άλλου αρέσει; Σε μένα ρε βλήμα! Δεν σου μοιάζω για σοβαρή;;

Ανώνυμος είπε...

Cinderella, ένα θα σου πω: (δηλαδή δύο):
1. Καλώς όρισες
2. Δεν είμαι σοβαρός
3. Δες δίπλα στη στήλη ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ να δεις τον Yann Tiersen.

(τρία τελικά...)

Ανώνυμος είπε...

exofhatlmi, έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως το λες είναι. Αμήν.
ethan, το κοκτέιλ λες να είναι η λύση;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν...υπάρχει φράση ανθρώπου που είπε..."Δημοκρατία είναι όταν καταφέρνεις να ανέχεσαι το διαφορετικό χωρίς να πάρεις lexotanil";;;; Που είναι το βιβλίο του ανθρώπου να το διαβάσω και αν τον προσκυνήσω! Είδωλο!!

Το θέμα το έθεσε πολύ ωραία η Naf για την περίπτωση της Ελλάδας...και τι γίνετε αν έχεις συνηθίσει τα lexotanil? Μαλακία εεεε;;;;

Ρε Όργιο...βγάζεις και τα προσωπικά μας στη φόρα; Φτού σου...!!! Εγώ φταίω που ήθελα να σε μυήσω στο πιο καταπληκτικό blog του πιο τρελού και φανταστικού blogger στην Ελλάδα...και τον κόσμο...σλουρπ...!!!! Τι κερδίζω που φέρνω και πελάτες; Χαχαχαχαχαχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

VK. πάντα έτσι υπερβολικός είσαι; Είπαμε στον κόσμο, αλλά όχι και στην Ελλάδα!